начало

1000 лв. глоба за кандидат за младши съдия, представил фалшиви препоръки от юристи пред ВСС 1000 лв. глоба за кандидат за младши съдия, представил фалшиви препоръки от юристи пред ВСС

Минутката на модератора

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Минутката на модератора

Мнениеот Clavdivs. » 01 Апр 2008, 19:17

1. Писането на кирилица е задължително. Мненията написани на латиница се трият без предупреждение. Оправдания от вида нямам кирилица не се приемат - в нета има множество безплатни кирилизатори.

2. Писането само с главни букви означава викане. В този форум ще се говори нормално! Всяко "викащо" мнение ще бъде архивирано в кръглата папка!

3. Заглавия от типа "Спешно!" "Моля за помощ!" "Уле к'во стана?" ще бъдат редактирани с оглед по-голяма информативност. Модератора си запазва правото да вкарва и "хумористичен" елемент при редактирането на подобни заглавия...

4. Теми от типа "еди-кой си съдия/прокурор/следовател/адвокат и т.н. е любител на еднополови/животински/ и пр. ласки" ще бъдат незабавно изтривани, като при особена дързост :wink: авторът им ще бъде предлаган за бан.

5. Потребители, регистриращи никове ad hoc за да оплюят някой от участниците във форума ще бъдат предлагани за бан и с "оригиналния" си ник, като мода същевременно ще прилага спрямо тях и "политика на празното мнение".

6. В постовете с особено изумително съдържание, което може да обърка потребител на форума и за които има съмнения, че произлизат от неюрист, ще бъде поставено предупреждение за това.

7. За предложения, въпроси, жалби и протести може да пишете на локалния модератор по всяко време.
Clavdivs.
Потребител
 
Мнения: 639
Регистриран на: 17 Апр 2007, 13:20

Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 5 госта


cron