Страница 1 от 1

Купувам Постановления и тълкувателни решения по наказателни

МнениеПубликувано на: 12 Мар 2015, 20:09
от delictus
Постановления и тълкувателни решения по наказателни дела (1957-2013)автори: доц. д-р Веселин Вучков, д-р Евгени Стоянов
http://www.novazvezda.com/details.php?id=2528

Re: Купувам Постановления и тълкувателни решения по наказате

МнениеПубликувано на: 17 Ное 2016, 22:50
от novae1
Имам на разположение Практика на ВС по наказателни дела-1978-1993 г. Там в тези червени книжки има всякаки актове на ВС, включително и тълкувателни решения.

Re: Купувам Постановления и тълкувателни решения по наказате

МнениеПубликувано на: 18 Ное 2016, 00:16
от lawchoice
novae1 написа:Имам на разположение Практика на ВС по наказателни дела-1978-1993 г. Там в тези червени книжки има всякаки актове на ВС, включително и тълкувателни решения.


Темата е стара... Независимо от това, авторът й търси конкретно книжно издание, в което съгласно описанието на предоставения сайт, са систематизирани всички тълкувателни актове на ВС и ВКС в посочения период, които не са загубили сила. Предлаганото от теб разрешение, с оглед опита ми в този форум, е неприемливо, тъй като то изисква освен заплащане на справедлива цена за придобиването на предлаганите от теб сборници, така и последващ мисловен процес от страна на купувача /т.е. последният да е в състояние сам да отсее полезната приложима към момента практика/ - процес, за съжаление, не толкова често срещан сред лицата, упражняващи адвокатска професия. С цел да предизвикам именно активиране на мисловната дейност на отделни участници в този форум съм си позволявал нерядко да споря за безспорни неща. За съжаление, невинаги е бил налице търсеният от мен резултат!