Страница 1 от 1

Решение на Държавния съвет - съдебни райони

МнениеПубликувано на: 12 Фев 2015, 19:11
от commodoro
Ухх.. Най-накрая след 3 дневно ровене май открих какво ми трябва във връзка с местната подсъдност.. Решение №8 от 31 март 1981 г. на Държавния съвет на НРБългария /ДВ бр.44 от 1981г./ за определяне на районите и седалищата на съдилищата. Проблемът е че никъде в нета го няма, даже в безплатния раздел в сайта на сиела този брой на ДВ го няма. Може ли някой с ПИС да провери дали му се намира?

Re: Решение на Държавния съвет - съдебни райони

МнениеПубликувано на: 12 Фев 2015, 22:56
от doc03
Това върши ли работа? Аз работя с него. Е, някои по-дребнички населени места ги няма, но повечето са тук.

http://www.vss.justice.bg/bg/vlast.htm
(четвърта секция - "Съдебни райони")

Re: Решение на Държавния съвет - съдебни райони

МнениеПубликувано на: 12 Фев 2015, 23:02
от bird_of_paradise
commodoro написа:Може ли някой с ПИС да провери дали му се намира?

Както Сиела, така Лакорда и Апис отказват да предоставят точно този брой- ще го търсите в някоя библиотека на хартиен носител.

Re: Решение на Държавния съвет - съдебни райони

МнениеПубликувано на: 13 Фев 2015, 15:09
от commodoro
Мдаа. ще трябва да се разходя. Мерси док, по принцип върши в практиката, мен обаче ми трябва за една разработка да се позова на разпоредби от нормативния акт.. да обоснова районите дали съвпада с границите на териториите на общините (няма как иначе да бъде, но ми трябва конкретната разпоредба на която да се опра). Всъщност, то няма да е една, вероятно там са изредени както в линка който даваш..
Странно, че толкова все пак съществен струва ми се акт го няма никъде в нета.. То само докато открия къде са регламентирани районите отидоха 3 дни ровене..