Страница 1 от 1

ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

МнениеПубликувано на: 07 Авг 2018, 00:03
от bebov
Какво мислите за жалба срещу съдия до ВСС, заради потъпкване на права, закана в съдебно заседание, нарушаване на закона и тотално незачитане на личността, което говори за пристрастие.
Да, че гагрван гарвано око не вади е ясно, че съдията може да ти заведе дело за клевета и да спечели естествено, защото отново са гарваните', също е ясно'.. Но от друга страна това означава, че могат да те мачкат, беззаконстват, издевателстват над теб а ти нямаш право да протестираш за да не се окажеш подсъдим! Контрол от страна на ВСС, чийто състав е назначен пряко от ГЕРБ и угоден на вожда е ясно, че няма. ВСС е подчинен на прокуратурата и е в практическа ,,служебна зависимост'' от нея, и това ми е ясно. До колкото знам, след жалбата независимо от развоя на събитията по нея, на съдията му се слага една черна точка в "работното досие" ,която е завинаги. И която при последвщо повишение на неговите колеги той остава с пръст в .........! :lol: Ако дори само такъв ефект има си заслужава, понеже специално този съдия е много гневлив и злобен а и това му личи от километри, просто ще посинее от гняв и ще полудее от злоба!
Какво мислите?

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

МнениеПубликувано на: 07 Авг 2018, 16:53
от neutralen
Не би трябвало за някакви си 98% от действащите съдии да правите обобщения че всички съдии са недобросъвестни :-)

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

МнениеПубликувано на: 07 Авг 2018, 17:32
от bebov
Да, найстина само за такъв малък процент не може всички да се слагат под един трап. Какво общо имаше това с въпроса ми?

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

МнениеПубликувано на: 07 Авг 2018, 18:15
от neutralen
Общото е че твоята жалба срещу конкретен съдия ще се гледа от други съдии от тези 98%, което говори, че разсъждаваш наивно и вярваш в чудеса :-)

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

МнениеПубликувано на: 07 Авг 2018, 18:46
от bebov
Извинявай, но ще те категоризирам напълно аргументирано и основателно.
Човек, който чете едно изречение в началото и едно в края няма как да разбере същността. Аз дори се съмнявам, че такъв индивид дори и да прочете, той не притежава познавателната способност да разбере написаното.
Такъв човек не умее и да слуша, защото ,,слушането'' означава да се вслушаш в мнението или въпроса на събеседника, а не просто да го изчакаш да се изкаже за да изплямпаш нещото с което да се изложиш!
................
Ако бе прочел поне малко, щеше да разбереш, че ,,гарван гарвана око не вади" и ми е ясно, че неговите колеги ще одобрят неговият иск какъвто и да е той.
Аз изрично съм написал, че за мен е достатъчна оная черна точка(прочети темата) за която говоря.
..............
На мен ми трябва мнение породено от опит или разсъждение свързано с разум", докато индивиди като теб просто развалят всички нормални дискусии и смислени диалози, превръщайки ги в ,,качамак/мармалад", подобни носъзнати несмислени индивиди, са в пъти по дразнещи на живо, но там поне аз не ги допускам- гонени са, а ако упорстват са и бити.... Така де, за маймуната разум несъщесвува, там трябва тояга!

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

МнениеПубликувано на: 07 Авг 2018, 23:07
от neutralen
bebov, много насериозно се вземаш. Някой те гледа ! Big brother :shock:

Re: ЖАЛБА СРЕЩУ СЪДИЯ!

МнениеПубликувано на: 08 Авг 2018, 12:17
от bebov
Независимо от липсата на мнения в почти спрелия форум, аз ще подам жалбата този месец пък каквото стане стане. Не може хората да бъдат държани в страх от това, че може да им бъде заведено дело за клевета и да не се оплакват от безобразията на съдии и прокурори, а последните да си правят каквото искат- Не може!