начало

Къде и с какви последици се произнася делбеният съд по възраженията Къде и с какви последици се произнася делбеният съд по възраженията

КАКВО е мнението на младшите съдии за системата

Дискусии на тема съдебната власт в България


Re: КАКВО е мнението на младшите съдии за системата

Мнениеот zmeyan » 05 Ное 2015, 18:24

Както всички "виждаме" изтеклите записи на Янева и компания.... може и да си "цвете", но пак да изкажеш мнение близко или съвпадащо с аксиома или постулат за системата.
zmeyan
Потребител
 
Мнения: 156
Регистриран на: 01 Фев 2008, 14:15

Re: КАКВО е мнението на младшите съдии за системата

Мнениеот lawchoice » 06 Ное 2015, 23:20

zmeyan написа:Както всички "виждаме" изтеклите записи на Янева и компания.... може и да си "цвете", но пак да изкажеш мнение близко или съвпадащо с аксиома или постулат за системата.


Пич, ти сериозно ли продължаваш да си вярваш? Един добросъвестен съвет - преди всичко се научи да не допускаш противоречия в собствената си теза. След това, се научи да преценяваш обективно фактите от заобикалящата те среда. Ако и това се случи, се научи да проявяваш толерантност и да цениш мнението на другите, решили да изразят становището си лица.

1968 написа:Като гледам какви цветя идват от НИП :roll: ми е чудно изобщо започването на такава тема съдържаща глобално категорични мнения на подобни цветя, които мнения се приемат за аксиома от други хора.

Кратко, ясно и точно, какво повече е необходимо...
"Човек може да има ум, знания, да бъде дори и гениален, но да няма характер." Ж. Лакордер
lawchoice
Потребител
 
Мнения: 662
Регистриран на: 28 Дек 2014, 22:44

Re: КАКВО е мнението на младшите съдии за системата

Мнениеот zmeyan » 09 Ное 2015, 12:18

Lawchoice ...

С удоволствие чета съветите, чиято основа очевидно се тръпа на неголемия ти професионален и житейски опит.
Дали ще се съобразя с тях си е изцяло моя работа и без да те засягам лично в тезата .. макар и не моя, няма противоречия, а напротив. Това, че съдържанието на тезата не достига до нечие съзнание и той не може да проумее и и открие смисъла зад думите е по-скоро негов проблем, а не недостатък или противоречие в тезата.
Относно толерантността - повярвай ми, достатъчно толерантен съм за обосновани, смислени или дори само интересни тези. За простотията, откровенната глупост и идиотщина няма място за толерантност, освен ако не се дължат на болестно състояние. Но дори и в последния случай толерантността няма място, а по-скоро съжаление, съчуствие и състрадание, както и гореща препоръка за специализирано лечение при възможност.
zmeyan
Потребител
 
Мнения: 156
Регистриран на: 01 Фев 2008, 14:15

Предишна

Назад към Съдебна власт


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron