начало

Лилана излиза от ареста Лилана излиза от ареста

Прокуратурата и чадъра над д-р Цветеслава Иванова Гълъбова .

Дискусии на тема съдебната власт в България


Прокуратурата и чадъра над д-р Цветеслава Иванова Гълъбова .

Мнениеот 5311276921 » 23 Фев 2012, 20:29

Вие вярвате на прокуратурата?
Вие правите грешка!
Публикувам и четете поредната поръчкова "екпертиза" , изготвена срещу "свидетел" в мое лице,по засекретено Наказателно дело срещу полицаи от 03РПУ , арестували ме на частно и наказани за това.
Експертизата е написана без преглед от д-р Цветеслава Иванова Гълъбова , по това засекретено дело срещу полицаи един от които се оказа мой бивш съдружник и приятел. Бях арестуван без заповед и призовка, от собствения ми магазин за авточасти на ЕМ КОМПЛЕКТ 33 - булевард Сливница -срещу Кенар.
Експертизата не съдържа никакви лични мои данни, защото психиатърката не е разполагала с тях, а единствената и среща с мен, беше като клиентка , дошла в магазина за авточасти, проведен от "другата страна на щанда". ;D
Благодарение на тази експертиза, за която научих с 2 години закъснение поради това, че делото е засекретено, полицаите отърваха НАКАЗАТЕЛНА отговорност.
Не съм подозирал за наличието на такава експертиза и нямаше как да я поискам и получа.Научих случайно за нея.
Поръчковата психиатърка д-р Цветеслава Иванова/ преследвана по чл 291 от НК , за издаване на невярни експертизи/,ползува успешно чадъра на прокурор Грамов от СПР. Тя засега избягва наказателна отговорност , въпреки наличието на документи и факти , за това ,че не ме е преглеждала и то при наличието на още шест броя психиатрични експертизи , със заключение : "Здрав психически и дееспособен".
Ще се убедите сами, като четете това и другите факти , изложени в този и другите ми публикации, как един здрав човек, ръководител на известна фирма с над 100 човека персонал , бивш радиоводещ, СВИДЕТЕЛ ,който е компроментиран и дори е могло , да бъде вкаран на лечение в психиатрия.
Такава е била целта на занятието.
http://marketinglokal.com/2010/08/%D0%B ... %BB%D0%B8/
------------------------------------------------------------


СЪДЕБНОПСИХИАТРИЧНА ЕКСПЕРТИЗА

Долуподписаната д-р Цветеслава Иванова Гълъбова – началник на Първо мъжко отделение в Държавна психиатрична болница „Св. Ив. Рилски” гр. Нови Искър, тел.ххххххх освидетелствах амбулаторно ЛЮБОМИР ДИМИТРОВ МУЛЕТАРОВ, 51 –годишен, жив. Гр. София, ж.к. Славия,хххххх, по нареждане на кап. Христо Христов – военен следовател при СВОП, във връзка със следствено дело № ХVІ-П-9/05г. на същата.
ЗАДАЧИ НА ЕКСПЕРТИЗАТА
1. Страда ли осв. Любомир Мулетаров от психично заболяване и ако страда от какво?
2. Способен ли е обвиняемият правилно да възприема фактите, които имат значение за делото и да дава достоверни и правдиви обяснения за тях?
3. Позволява ли актуалното състояние на осв. Мулетаров да участва в наказателно производство?
ДАННИ ОТ ДОЗНАНИЕТО
Сл. Дело № ХVІ-П-9/05г. е образувано срещу служители от 03 РПУ-СДВР по жалба на осв. Мулетаров, че спрямо него е било упражнено насилие от тях.
От експертиза от д-р Терзийски – съдебен психиатър и Димитрина Златарева – психолог от 24.09.04 г.:
„... касае се за маниен епизод с психотични елементи и белези на атипизъм ... при осв. е уместно приложението на чл. 89, б. „Б” от НК...” /принудително лечение на невменяеми правонарушители в специализирано медицинско заведение/
От протокол за разпит на Виден Димитров – свидетел:
„...лицето беше седнало на пода, по турски и отговаряше, че никъде няма да ходи...продължаваше да се разправя с колегите ...видях колегите Кофетаров и Георгиев да го водят за ръце без въпросния непознат да прави някакво усилие да върви, неподвижен ...същият викаше вижте, задържат ме... употребявашенецензурни изрази спрямо колегите ми ... физическо насилие и помощни средства не бяха използувани от колегите ... направен му беше личен обиск по надлежния ред...”
ДАННИ ОТ ПРЕГЛЕДА
Прегледан е амбулаторно на 6.10.05 г.
Фамилна обремененост: няма данни за обремененост.
Преморбидно развитие: правилно, завършил е висше образование, жене с едно дете от брака. /имам две деца/
При прегледа:
Психично – психомоторно спокоен, леко вътрешно напрегнат, с първоначално изразена дистанция в поведението и леко хладен афект, впоследствие значително скъсена. С охота сътрудничи при интервюто., Контактен, отговорите са дълги, обстоятелствени, с изобилие от мисловни разстройство по форма и съдържание. Волево е хипербуличен, емоционално – стеничен, леко приповдигнат ,на моменти с гневен афект. Ориентиран за време, място и собствена личност. Не е критичен към поведението и състоянието си, кикто и към повода за освидетелстването. Няма съзнание за психично заболяване, а за „лудост”. Отрича наличие на възприятно-представни разстройства. Мисловен процес – леко ускорен по темп, правилен по граматична структура, с изявени мегаломанниналудности и изводими от тях параноидни такива. Памет и интелект съответни за възрастта,образованието и социалния опит.
От интервюто: „... аз съм луд наистина, но не съм болен ...аз постоянно медитирам, а иначе върша всичко останало, отдолу кипи, бушува, аз си медитирам ... думата колега произлиза от кол, което на английски е кол...аз нямам документи за самоличност, защото няма да участвам в тази мафия, наречена държава, нямам документи и няма да си направя... моя съдружник лъже, това са инсинуации, а полицаите аз се забавлявах с тях, беше ми смешно ...”
СЪДЕБНОПСИХИАТРИЧНО ОБСЪЖДАНЕ
В случая се отнася за мъж в зряла възраст, с правилно личностово развитие и добра социална реализация, женен, живее със семейството си.
В хода на амбулаторното наблюдение и след запознаване с материалите по делото установих, че при осв. Мулетаров е налице ПЕРСИСТИРАЩО. НАЛУДНО РАЗСТРОЙСТВО /нелечимо психично заболяване, последващ и краен стадий на шизофрения/
Това състояние се характеризира с изградена и монолитна система от налудности в определен регистър в случая за величие и произход, които мотивират поведението частично. Те не са завладели изцяло ядрото на мирогледа на болния, поради което не винаги могат да бъдат установени.
Извън системата на тези налудности индивидите с ПЕРСИСТИРАЩО НАЛУДНО РАЗСТРОЙСТВО, функционират добре, а даже и много добре.
При осв. Мулетаров е налице болестно отклониние от личностовата норма с трайна промяна на адаптивните възможности в психотичен стил. Налице е устойчив кониктивен модел с болестна загуба на представата за реалност и изместване на преживяванията изцяло в собственото субективно пространство. В конкретния случай е променена и конципцията за собствена личност. Но поради извършването на рутинна работа, в ежедневието осв. се справял добре.
В съдебнопсихиатричната експертиза, изготвена по друг случай през м.г. колегите са приели, че е налице МАНИЕН ЕПИЗОД С БЕЛЕЗИ НА АТИПИЗЪМ. Смятам, че това би могло да се обсъжда в диференциалнодиагностичен план, като по същество не се променя фактът, че осв. Мулетаров не може да притежава свидетелска годност.
И при едното, и при другото състояние, при осв. Мулетаров има тежко нарушение на базисните психични функции, което е причина същият да не може да възприема правилно фактите по делото и да дава правдиви обяснения за тях.
СЪДЕБНОПСИХИАТРИЧНО ЗАКЛЮЧЕНИЕ
1. Осв. ЛЮБОМИР ДИМИТРОВ МУЛЕТАРОВ, 51 годишен, страда от ПЕРСИСТИРАЩО НАЛУДНО РАЗСТРОЙСТВО.
2. Предвид на това осв. Мулетаров НЕ може да възприема правилно фактите, които имат значение за делото и да дава достоверни иправдиви обяснения за тях.
3. Осв. Мулетаров НЕ може да участва във фазите на наказателния процес.


10.10.05 г. ВЕЩО ЛИЦЕ: /п/ не се чете
гр. София /Д-р Цветеслава Иванова/

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ще публикувам още данни, как Софийска Районна прокуратура използува опасно такива "вещи лица" по незаконен начин и с незаконни и лични цели. Може ли собственикът на един магазин за авточасти, да бъде освидетелствуван от клиентка и този документ, да стане повратен в наказателно дело срещу мутри полицаи?
Може и четете ......
Благодарение на това фирма Ем Комплект 33 и аз , станахме прицел и пострадахме от интереса на бившия ми съдружник и приятел- полицейски доносник, вещи лица, полицаи от 03 рпу, под "прикритието" на ПРОКУРАТУРАТА.
За тези които не знаят, полицаи и военни полицаи, нямат законно право по ЗАКОН , да назначават психиатрични прегледи на неосъдени граждани.
Това става с прокурорски и съдебни актове , каквито в случая няма и не може да има, защото съм свидетел по това дело , а не обвиняем.
Предстои да публикувам и постановления на висшестоящата прокуратура , които коментират в моя полза , деянията на тези длъжностни лица - полицаи, вещи лица и прокурори.
За да имате представа , каква е верността на лъжите съдържащи се в публикуваната "експертиза", ви предлагам следния шеговит авторски клип и линкове:
http://marketingloka...B5%D0%BB%D0%B8/
http://www.facebook....409&ref=tn_tnmn
Последна промяна 5311276921 на 01 Мар 2012, 17:14, променена общо 1 път
5311276921
Младши потребител
 
Мнения: 98
Регистриран на: 31 Яну 2012, 11:19

Re: Прокуратурата и чадъра над д-р Цветеслава Иванова Гълъбо

Мнениеот TheOldMan » 23 Фев 2012, 21:45

Мулетаров, взимаш един винкел и й набиваш канчето така че да не излезе от Пирогов няколко месеца. Като дойдат да те приберат показваш епикризата - документирано ти хлопа дъската, така че не носиш наказателна отговорност за действията си... :)
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител
 
Мнения: 1610
Регистриран на: 08 Май 2008, 15:19

Re: Прокуратурата и чадъра над д-р Цветеслава Иванова Гълъбо

Мнениеот emilgrigorov » 23 Фев 2012, 23:41

Пффф, кой плаща сметката за тези експертизи, и всичките Ви приключения ?
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител
 
Мнения: 2836
Регистриран на: 21 Яну 2012, 11:11

Re: Прокуратурата и чадъра над д-р Цветеслава Иванова Гълъбо

Мнениеот 5311276921 » 24 Фев 2012, 09:32

emilgrigorov написа:Пффф, кой плаща сметката за тези експертизи, и всичките Ви приключения ?


Инвеститор беше Бившият ми съдружник- сътрудник на МВР "инвестирал" около 20 хиляди лева от парите на Ем Комплект 33. Това стана ясно от едно разследващо предаване на Маргарита Димитрова по "Канал 3"
Оценете само стойността на щетите и ще разберете че си струва:
-декари земя /около 2 декара/, купена на 250 евро квадрата, два етажа от административна сграда , два магазина за авточасти на обща стойност над 100 хиляди лева и още пари в брой, които бяха "взети" ей така. :lol:
Няма как и по какъв начин да докажа, че това е била организирана от прокуратурата акция, защото бившия ми съдружник е комбинативен и хитър, но не умен играч. "Хватката" , която ми е приложена е много професионална и далече над неговите умствени възможности. :lol:
Организирана група от лица , които в кръга на служебните си задължения като полицаи, прокурори и вещи лица, призовани и овластени да пазят законите и правата на гражданите, преследват незаконни цели и гражданите, които следва да защитават.
Вижте "жертвата" с расо и килимявка:
http://marketinglokal.com/2010/08/%D0%B ... %BB%D0%B8/
Последна промяна 5311276921 на 24 Фев 2012, 09:51, променена общо 1 път
5311276921
Младши потребител
 
Мнения: 98
Регистриран на: 31 Яну 2012, 11:19

Re: Прокуратурата и чадъра над д-р Цветеслава Иванова Гълъбо

Мнениеот 5311276921 » 24 Фев 2012, 09:45

TheOldMan написа:Мулетаров, взимаш един винкел и й набиваш канчето така че да не излезе от Пирогов няколко месеца. Като дойдат да те приберат показваш епикризата - документирано ти хлопа дъската, така че не носиш наказателна отговорност за действията си... :)


:D :D
Проповядвам "не-насилие" , а и вече съм на 58 години, без други особени "проблеми"... :D
Освен това , имам семейство и две деца,внучки, на които ще е глупаво да им оставя такова "наследство".
Ако бях на 18-20 , можеше и така да постъпя, но тогава съм бил без пари и не би имало мотивация и инвеститор на такава сложна "операция" на прокурори,полицаи, вещи лица... срещу мен :D :D
Не , такова нещо не би ми отивало по никакъв начин. :D
Целта на присъствието ми тук, е да ви информирам , за да не вярвате на ПРОКУРАТУРАТА- прокурор Грамов и прокурор Немска ,капитан Христо Христов /вече станал прокурор/ полицията и вещи лица....доказателство съм за това:
http://marketinglokal.com/2010/08/%D0%B ... %BB%D0%B8/
5311276921
Младши потребител
 
Мнения: 98
Регистриран на: 31 Яну 2012, 11:19

Re: Прокуратурата и чадъра над д-р Цветеслава Иванова Гълъбо

Мнениеот 5311276921 » 24 Фев 2012, 14:44

Публикувам данни , за това , как въпреки разпореждане на Висшестоящата прокуратура,низовите ПРОКУРОРИ
"манипулират" делата срещу полицаите и преследват "неудобните свидетели" в случая -мен ,изкарвайки ги невменяеми и лишавайки ги от правосъдие и участие в наказателния процес.
Аз съм елиминиран свидетел..... :D
В конкретния случай , срещу мен играчът - вече прокурор/тогава воененен полицай/ Христо Христов , назначава и ми поръчва "психиатрична експертиза" .
Тази "поръчкова" експертиза е извършена от д-р Цветеслава Иванова Гълъбова- вече директор на психиатрията в Курило , дошла като "клиент" в магазина за авточасти на Ем Комплект - на булевар "Сливница".
Поставете "под съмнение" диалозите ми с нея , проведени като правостоящи, през щанда, а после зад същия щанд - където я поканих за да не пречи на клиентите. :D

Слушам с разбиране , какво става в затворите и как здрави и прави хора, биват инжектирани с "ДЕПО". Осъзнавам, че като неудобен свидетел съм бил "планиран" да отнеса една или няколко инжекции.
И вие мислите,вярвате, редполагате че този поръчков експерт - Директора на психиатрията в Курило - д-р Цветеслава Иванова Гълъбова , е лекар?
Не , тя е платен и подкупен експерт ,който може не само лекува, може да манипулира едно следствие , както е станало в случая. Въпрос на интереси и пари, нали?
Вие, които четете, знаете вече ,че това което ми се случи , може да се случи и на вас, на ваши деца , да не сте подготвени като мен, да реагирате.
Това е една част от невидимата "работа" на ПРОКУРАТУРАТА , ПОЛИЦИЯТА И ВЕЩИТЕ ЛИЦА , за която вече знаете:П О С Т А Н О В Л Е Н И Е
гр. София, 12.06.2006г.
Подполковник ВЕСЕЛИН СТОЕВ, заместник на Военно-апелативния прокурор, след като проучих и прецених материалите по преписка № 116/2006 г. на Военноокръжна прокуратура гр. София, във връзка с жалба от Любомир Димитров Мулетаров от гр. София, срещу постановление за отказ да се образува наказателно производство и по преписка № 2017/2005 г. на Военно-апелативна прокуратура,
У С Т А Н О В И Х:
С постановление от 28.04.2006 г., прокурор от Военноокръжна прокуратура – София е отказал да образува наказателно производство по преписка № 116/2006 г. по опис на същата първоинстанционна прокуратура на основание чл. 21, ал. 1, т.1 от НПК /отм./.
Недоволен от така постановения първоинстанционен акт, Любомир Мулетаров го обжалва пред Военно-апелативна прокуратура. Изтъкват се доводи за необоснованост, неправилност и незаконосъобразност на атакуваното постановление.
Жалбата е основателна.
Преписка № 116/2006 г. е заведена в Софийска военноокръжна прокуратура на 20.01.2006 г. след като от Софийска градска прокуратура на Военноокръжна прокуратура – София са изпратени преписки № 6558/2005 г. по опис на Софийска градска прокуратура и материалите по преписка № 37604/2004 г. по опис на Софийска районна прокуратура.
В материалите се съдържат твърдения от Любомир Мулетаров и съпругата му Емилия Мулетарова за незаконосъобразни действия от служители на 03 РПУ – СДВР и 05 РПУ – СДВР във връзка със заведено дознание срещу Мулетаров, за незаконен арест на Мулетаров на 21.09.2004 г. около 16.30 часа и във връзка с намеса на полицейските органи на 18.11.2004 г. в магазин, ноходящ се в гр. София, бул. „Евлоги Георгиев”№ 104, принадлежащ на „ЕМ Комплект 33” ООД.
Извършена е проверка и с постановление от 28.04.2006 г. прокурор при Военноокръжна прокуратура – София е отказал да образува наказателно производство на основание чл. 21, ал. 1, т.1 от НПК /отм./.
Постановлението на първоинстанционния прокурор е немотивирано, поради което е незаконосъобразно. В него не са изследвани и анализирани всички обстоятелства, които е трябвало да бъдат проверени.
Отношение е взето само във връзка със заведеното дознание срещу Любомир Мулетаров в 03 РПУ – СДВР- ЗМ № 2342/2004 г. по чл. 144, ал. 3 от НК. Анализирани са обаче доказателства по това дознание, което не е от компетентността на военния прокурор.
Няма анализ нито на действията на полицията при отвеждането на Мулетаров в 03 РПУ- СДВР на 21.09.2004 г. нито пък е взетоотношение за действията на служителите от 05 РПУ – СДВР на 18. 11.2004 г.
Първоинстанционният прокурор въобще не се е запознал с материалите по сл. Дело
№ VІ-П-9/2005 г. по описа на Софийска военноокръжна прокуратура за да провери какво е отношението на предмета на разследванен към предмета на проверката. Това искане изрично е посочено в Сигнал от Любомир Мулетаров до Главния прокурор на Република България, който се намира на лист 2-ри от преписката.
Ето защо и на основание чл. 46, ал. 3, чл. 213, ал.2 от НПК и чл. 116 от ЗСВ,
П О С Т А Н О В И Х:
ОТМЕНЯМ постановлението от 28.04.2006 г. с което е отказано образуване на наказателно производство по преписка № 116/ 2006 г. по опис на Софийска военноокръжна прокуратура.

Настоящето постановление, ведно с преписка № 116/06г. да се изпратят на Военноокръжна прокуратура – София, за допълнителна проверка в която да бъдат изяснени обстоятелствата посочени по-горе в обстоятелствената част.
Препис от постановлението да се изпрати на Любомир Мулетаров.

ЗАМЕСТНИК НА ВОЕННО-АПЕЛАТИВНИЯ
ПРОКУРОР:
ПОДПОЛКОВНИК : /П/ не се чете /СТОЕВ/
/печат/

Въпреки това постановление, нещата се случиха и аз бях "освидетелстван" като шизофреник и съм щастлив , че не отнесох някоя и друга "инжекция", с което филмът щеше да свърши до там. :D
А това е било планирано в прокурорския сценарии и организирано от съдружника ми... :D
Ако имате връзки с разследавщи журналисти, които имат интерес и желание да разнищят случая в България или зад граница , съм на разположение с всички мои материали и негативен опит.
Вие смятате че съм единствения пострадал? :D
Не бъдете наивни.
Това е схема , която функционира от години ,използувана от полиция , прокуратура и вещи лица.
Тази схема стана по-известна и при убийството на момичето от Перник.
Цяла банда психиатри - вещи лица, се издържат така, заедно с полицаи и прокурори....
Аз ще ви разкажа още интересни и пикантни неща, при първа възможност.
И така , дакато съм жив и психически здрав.... :D ,ако имате връзки с разследавщи журналисти, които имат интерес и желание да разнищят случая в България или зад граница , съм на разположение с всички мои материали и негативен опит.
Живеем в България и вярваме на Българското правосъдие, прокуратура , медицина...
Това е опасно за здравето и живота ,четете, нали! :D

Нямам време , но ще публикувам тук "официални документи" , които потвърждават заключението в изречението по - горе. От тях ще се убедите сами, че прокуратурата е опасно нещо, дори за един невинен свидетел... :twisted:
5311276921
Младши потребител
 
Мнения: 98
Регистриран на: 31 Яну 2012, 11:19

Re: Прокуратурата и чадъра над д-р Цветеслава Иванова Гълъбо

Мнениеот justmy » 27 Фев 2012, 10:41

работата в другия край-болните-здрави
от уроди-пасквилни`дофтори`

http://www.blsbg.com/index.php?option=c ... 72&lang=bg
аз,psihiatri.bg/doctor.php?id=79
д-р Петър Маринов Маринов - Началник на 2-ро психиатрично отделение към 2-ра Психиатрична клиника,както и екипът ми,участващ в Изготвяне на сложни съдебнопсихиатрични експертизи остро протестираме срещу дивашката арогантност на

Началник Втора психиатрична клиника доц. д-р Лъчезар Георгиев Хранов
съдебна психиатрия:и,най-вече опорочаването на съдебнопсихиатричните експертизи
в последните си престъпни деяния доц. д-р Лъчезар Георгиев Хранов се налага с свои диагнози,нямащи нищо общо с фактическото състояние на изследваният пациент,поради което видно и от средствата за масова информация,сроковете предоставени ни за съдебнопсихиатричните експертизи се нарушават и ние пращаме до съдилищата молби за удължаване на срока за съдебнопсихиатричните експертизи
последните 5 години търпяхМЕ АЗ И ЕКИПЪТ МИ
специално Д-р Валерия Филипова
- психиатър, специализант по съдебна психиатрия ,която всеки път разплакваше в кабинета ни с зверските си крясъци,а аз просто за пореден път си хвърлях престилката и напусках стаята..
тази диващина и арогантния му диктат са ежедневие,но от днес слагам точка на злодеянията му

отворено писмо с копия в мас медиите и подвластната прокуратура,мвр и БЛС
с уважение-
д-р Петър Маринов Маринов
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
Аватар
justmy
Потребител
 
Мнения: 325
Регистриран на: 16 Окт 2009, 16:03
Местоположение: пред Съдебната палат(к)а

Re: Прокуратурата и чадъра над д-р Цветеслава Иванова Гълъбо

Мнениеот 5311276921 » 01 Мар 2012, 17:06

Господа Лекари , Психиатри , Психолози, Прокурори,Полицаи:
Изнасям тези "документи" тук , като доказателство , за това че между вас съществуват и печелят незаконно и поръчково хиляди левове, такива "специалисти". Освен това , те слагат тежък и нечист отпечатък върху вашия труд и усилия.
Ето затова съм тук , публикувам и ще публикувам още данни , документи.....
Както виждам , усилията ми не са без ефект... :D
Ще се радвам, ако и вие посочвате такива случаи....
5311276921
Младши потребител
 
Мнения: 98
Регистриран на: 31 Яну 2012, 11:19

Re: Прокуратурата и чадъра над д-р Цветеслава Иванова Гълъбо

Мнениеот justmy » 15 Мар 2012, 16:55

5311276921 написа:Господа Лекари , Психиатри , Психолози, Прокурори,Полицаи:
Изнасям тези "документи" тук , като доказателство , за това че между вас съществуват и печелят незаконно и поръчково хиляди левове, такива "специалисти". Освен това , те слагат тежък и нечист отпечатък върху вашия труд и усилия.
Ето затова съм тук , публикувам и ще публикувам още данни , документи.....
Както виждам , усилията ми не са без ефект... :D
Ще се радвам, ако и вие посочвате такива случаи....

ти ПОНЕ РАЗПОЛАГАШ С ПИЩАК ДА СЕ ГРЪМНЕШ

НИЕ И ТУЙ НЯМАМЕ ,ДАЕА...
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
Аватар
justmy
Потребител
 
Мнения: 325
Регистриран на: 16 Окт 2009, 16:03
Местоположение: пред Съдебната палат(к)а

Re: Прокуратурата и чадъра над д-р Цветеслава Иванова Гълъбо

Мнениеот 5311276921 » 15 Мар 2012, 20:42

:lol: Здравейте вярващи в прокуратурата! :lol:
В качеството си на нелечимо невменяем свидетел , лишен от правото да свидетелствува.Не можах да бъда свидетел, че съм арестуван и освидетелствуван поръчково и без преглед.
Изнасям документи/крити от мен/ подписани от ЧЕСТЕН прокурор , с чест!
Не зная какво значи чест на прокурор или съдия, но и вие не знаете. :lol:
Такава непозната категория е приета за фундамент на правораздаването, без никой да знае какво означава това.
Коментарите по документа , основаващ се на честта на прокурор Грамов бележи наличието на такава част:


П О С Т А Н О В Л Е Н И Е
ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА НАКАЗАТЕЛНОТО ПРОИЗВОДСТВО
гр. София , 02.12.2011 г.

Й.Грамов – прокурор при СРП , след като се запознах с материалите съдържащи се по досъдебно производство № 2164/2010 г. по описа на 03 РПУ-СДВР , пр.пр.№ 59058/2008г. по описа на СРП,

У С Т А Н О В И Х :

Досъдебното производство е образувано на 05.08.2010г. срещу ЦВЕТОСЛАВА ИВАНОВА ГЪЛЪБОВА с ЕГН , за това, че на 10.10.2005г. в град София , като вещо лице , писмено съзнателно дала пред следовател от СВОП невярно заключение – престъпление по чл.291 ал.1 от НК.
След проведено разследване, делото е изпратено в СРП с мнение за прекратяване на наказателното производство на основание чл.243 ал.1 т.2 от НПК.
След анализ на материалите от делото по реда на чл.242 ал.1 НПК намирам, че са налице процесуалните предпоставки за прекратяване на наказателното производство на посоченото процесуално основание.
От събраните в хода на досъдебното производство доказателства и доказателните средства се установяват следните фактически обстоятелства:
На 15.04.2005г. СВОП е образувала предварително производство № ХVI – П – 9/2005 г. срещу служителите от МВР :Асен Иванов Михайлов , Валери Николов Кофтеров , Росен Венчеславов Георгиев и Виден Димитров Димитров за извършеното от тях служебно престъпление по чл. 387 ал.1 от НК – за това, че на 21.09.2004 г. в качеството си на длъжностни лица, около 15.30 часа в гр. София. В офиса на ,,ЕМ – Комплект 33 ‘’ ООД , превишили власта си – в нарушение на чл.70 ал.1 и чл.78 ал.1 т.2 от ЗМВР, употребили физическа сила , задържани и отведени принудително в 03 РУП-СДВР гражданското лице Любомир Мулетаров и от това произлезли вредни последици ( била употребена физическа сила спрямо лице,без без да са налице основания за това и същото е било отведено принудително в 03 РУ, без да му ебила обяснена причината за това)..
/това е признание, нали/
В началото на м. Май 2005 г. водещият разследването следовател –кап. Христо Христов е назначил съдебно-психиатрична експертиза по делото за изясняване на следните въпроси :Страда ли Любомир Мулетаров от психично заболяване и ако страда , от какво? Способен ли е свидетеля Мулетаров правилно да възприема фактите, които имат значение за делото и да дава достоверни и правилни обяснения за тях? Позволява актуалното състояние на Л. Мулетаров да участва в наказателното производство?
Експертизата била възложена за изпълнение на вещото лице д-р Цветеслава Иванова Гълъбова психиатър, началник на Първо мъжко отделение в ДПБ ‘’ Св.Иван Рилски’’ гр. Нови Искър.
На 10.10.2005г. вещото лице д-р Гълабова представила на водещия разследването следовател писмено експертно заключение,/без да е извършен преглед/ съгласно което: Освидетелстваният Любомир Димитров Мулетаров страда от ‘’ ПЕРСИСТИРАЩО НАЛУДНО РАЗСТРОЙСТВО’’. Предвид на това осв. Мулетаров не може да възприема правилно фактите, които имат значение за делото и да дава достоверни и правдиви обяснения за тях. Осв. Мулетаров НЕ МОЖЕ да във фазите на наказателния процес.
В настоящото досъдебно производство са приобщени : цитираната съдебно-психиатрична експериза ; частни съдебно – психиатрични експертизи; експертни становища , разпитани са свидетели . Въз основа на всички тези източници на данни и доказателства е назначена и изготвена Комплексна ( съдебно – психиатрична и психологична ) експертиза по писмени данни (свид. Любомир Мулетаров е отказал да се яви на медицински преглед пред настоящите вещи лица )/ето тук, честния прокурор послъгва, защото се явих на такава експертиза със жена ми и дъщеря ми/, даващи следното заключение:
Изготвените за периода 2009-2010г. СПЕ и СППЕ ( част от тях частни- други –изготвени от други ДП ), са категорични , че към сегашния период при ЛЮБОМИР МУЛЕТАРОВ НЕ Е НА ЛИЦЕ ПСИХИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ , приравняващо се към ‘’разстройство на съзнанието’’ в смисълс на закона. Настоящата експертиза се присъединява към този извод./това е извода:престъпление има , виновен няма/
Констатира се, че при Л.Мулетаров е налице АКЦЕНТУАЦИЯ НА ЛИЧНОСТТА , т.е. несъразмерно представяне на различни личностови характеристики със заостряне на някои от тях ,особено в критични или стресови за индивида ситуации, но в степен на изразеност, недостигаща до същинската личносова дисхармония.
Настоящата ревизираща експертиза не може да изрази категорично мнението си по отношение на психичното състояние на Л. Мулетаров към 10.10.2005 г. , тъй като вещите лица не са преки наблюдатели на поведението мъ, а периодът е отдалечен във времето от насоящия моментс години. Същевременно в периода 2004—2005 двама вещи лица клиницисти са поставили диагноза ‘’психично състояние’’.
Настоящата експертиза посочва , че по принцип заключението на една СПЕ е само мнение на съответния психиатър , което би могло да се обори от повторни , допълнителни или независими СПЕ и СППЕ . Екзактна оценка от психичното състояние на Любомир Мулетаров не би могла да бъде направена нито в амбулаторни условия , нито по писмени данни , а само при стационарни условия !
Въз основа на така установеното могат да се направят следните правни изводи :
Предмет на доказване в настоящото досъдебно производство е изясняване на въпроса извършено ли е в случая престъпление по чл.291 от НК и ако е извършено , чие е участието в изпълнителното му деяние ( чл.102 т.1 НПК ) . Престъпните състави на чл.291 ал.1 и ал. 2 от НК предвиждат съзнателно или непредпазливо даване на невярно заключение пред съд или друг надлежен орган( какъвто безусловно се явява и разследващият орган при СЖПО ). Ж настоящия процес, предвид спецификата на предмета на доказване , изясняване на въпроса вярно ли е заключението на експертизата от 10.10.2005г. бе проведенопреди всичко по експертен път, чрез ‘’ревизираща’’ експертиза—като решителен впрочем единствен криминалистически способ за установяване на обективната истина. Тази експертиза по описаните по—горе съображенияне може да даде еднозначен отговор на въпроса дали в действителност при Л. Мулетаров се касае за ‘’перистиращо налудно разстройство’’ , респ. дали в действителност той е бил невменяем в смисъла на чл.33 ал 1-НК. След като настоящата експертиза не може да даде категоричен отговор на този въпрос е необходимо да се обоснове каквато и да е обвинителна теза. И ако се възприеме такава теза, то тя във всички случаи би почивала на предположения,което в наказателния процес е недопустимо. От тук следва, че в случая е на лице прекратителна процесуална предпоставка на чл. 243 ал.1 т.2 от НПК, при наличието на която наказателното производство да бъде прекратено поради недоказаност.
От друга страна , за обследване на главния факт по делото към настоящия момент са изчерпани всички процесуални средства и възможности.
В хода на разследване, поради отсъствието на процесуалните предпоставки на чл. 219 ал.1 от НПК, Цветеслава Гълъбова не е привлеченапод наказателна отговорност, респ. Не и е определена мярка за процесуална принуда.
Предвид проявената в хода на производството процесуална активност на св. Любомир Мулетаров, считам, че с настоящия прокуроски акт следва да се внесе окончателна яснота във връзка с процесуалната му фигура. Вярно е, че досъдебното производство е образувано по жалба на Л.Мулетаров и предмета на разследване е деяние по чл. 291 от НК. Касае се обаче за престъпление на формално извършване , което не съдържа в обективната си страна конкретни вредни последици, относими към едно или повече конкретни лица, които да се легитимират като ‘’пострадали’’ от деянието в смисъла на чл. 74 ал.1 – НПК. С престъплението по чл. 291 ал.1 и ал.2 от НК се засяга друг обект, а именно—обществените отношения , свързани с правосъдието. [b]Ето защо в конкретния случай св. Л. Мулетаров няма самостоятелни права в процеса като ‘’пострадал’’ и не разпяолага с права на участник в досъдебното производство, които да се съблюдават от разследващите органи и прокурора, респ. От съда в правомощията му по контрола за законосъобразност на постановлението за прекратяване на наказателното производство./ако сте чели другите документи, тази прокурорска лъжа бе отменена от Апелативно прокуратура и документа е публикуван/ В този смисъл е и Решение № 1081/21.02.06г. по н.д. № 573/05 г. на ЖКС—III НО ( третиращо съвършенно идентичен случай). Ето защо , при липсата на процесуалната фигура на ‘’пострадал’’ в настоящото производство, препис от постановленоето не следва да бъде изпращан на св. Любомир Мулетаров.
Воден от гореизложеното и на основание чл. 243 ал.1 т.1 вр. Чл. 24 ал.1 т.1 и чл. 199 от НПК,

П О С Т А Н О В И Х :

ПРЕКРАТЯВАМ наказателното производство по досъдебно производство № 2164/2010г. по описа на 03 РУП –СДВР, пр.пр.№ 59058/2008г. по описа на СРП, образувано срещу ЦВЕТЕСЛАВА ИВАНОВА ГЪЛЪБОВА с за престъпление по чл. 291 ал. 1 от НК.
Преписи от постановлението да се изпратят за сведение на :
- Цветеслава Иванова Гълъбова—на посочения в делото адрес.
- СДВР 03 РУП
Постановлението подлежи на обжалване на основание чл. 243 ал.3 от НПК пред СРС –НК в седмодневен срок от получаване на преписа.


ПРОКУРОР:
/ Й. Грамов /

Няма повече да губя време и да коментирам лъжите на честта , на честния прокурор Грамов. :lol:
Освидетелствуван и незаконно арестуван има - виновни няма! :roll:
Дори невменяемите в мое лице хора, могат сами да си извадят заключението, нали? :lol:
Не ми остава нищо друго, освен до края на живота си , да осмивам и се подигравам на този прокурор, който до края на живота си ще си остане районен прокурор. :lol:
Той няма да си направи "сепуко" от изнесените факти. Ето такива хора си играят на правосъдие и със съдбите на много хора. :oops:
Този случай далече не е първия в неговата кариера, в който честността му е поставяна под съмнение! :lol:
И тогава не си е направил "сепуко"....извинете ме за шегите, но имам невменяемо чувство за хумор.
Разбира се, постановлението е обжалвано от адвокатите на излекувалия се нелечимо болен невменяем , който с усмивка чука по клавишите на компютъра. :lol:
5311276921
Младши потребител
 
Мнения: 98
Регистриран на: 31 Яну 2012, 11:19

Re: Прокуратурата и чадъра над д-р Цветеслава Иванова Гълъбо

Мнениеот 5311276921 » 15 Мар 2012, 21:12

:) Надявам се тук влизат юристи и колеги на Грамов. Желанието ми е честта на този прокурор да бъде приета за единица мярка за чест!От тази единица нататък, да се съди за честта и на други прокурори. :lol:
Въпреки че този случай ме касае, се усмихвам ехидно и малко горчиво.
Ей , голяма чест, голяма лъжа бреййй. :idea:

Чрез
СОФИЙСКА РАЙОННА
ПРОКУРАТУРА
До
РАЙОНЕН СЪД
СОФИЯ

Ж А Л Б А


от Любомир Димитров Мулетаров, с адрес: кв.Зона Б 18, бл. 1, София 1309
чрез адв. Минчо Спасов, с адрес: гр. София, ул. Перник № 114, офис 6а GSM 0888406004

СРЕЩУ:

Постановление за прекратяване на наказателното производство по досъдебно производство № 2164/2010 г.по описа на 03 РПУ СДВР , пр.пр. 59058/2008 г.

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖО/ГОСПОДИН СЪДИЯ,

В срок и на основание чл. 243, ал. 3 от НПК обжалвам полученото от мен на 07.03.2012 г. постановление на СРП по пр.пр. 59058/2008 г. СРП е прекратила производството, приемайки, че обвинението за изготвяне на невярно експертно заключение НЕ Е ДОКАЗАНО.

В качеството ми на пострадал, обжалвам този прокурорски акт поради неправилната правна квалификация на деянията, визирани в сигнала и поради необективния прочит на доказателствата.
Правя искане за отвод на прокурор Грамов, който в редица свои актове прояви лично негативно отношение към мен като пострадал- лишавайки ме от процесуални права от една страна, а от друга- изявен „защитен уклон” към извършителите- служители или експерти на МВР.
Пример за подобно неправомерно и пристрастно поведение на прокурор Грамов са действията му по свързаната с настоящата пр. пр. 654/2009 г. на СРП срещу вещо лице Руслан Терзийски. Те бяха отменени с Постановление от 15.12.2011 г. на Софийска Апелативна прокуратура по преписка 4642/2011 САП и ми бе правилно признато процесуалното качество на ПОСТРАДАЛ от множествена престъпна дейност. Налице са две престъпления – едното срещу правосъдието (чл. 291 ал. 1 НК -съставяне на невярно заключение за психичното здраве на гражданина), а второто – срещу личността (чл. 142 а ал. 5 от НК- съучастие в поръчково противозаконно лишаване от свобода чрез съзнателно настаняване или задържане на здраво лице в здравно заведение за душевно болни.) при условията на длъжностно престъпление по чл. 387 от НК.
Обжалвам настоящето постановление за прекратяване на наказателно преследване срещу Цветослава Гълъбова като немотивирано, несъответстващо на фактите и правната им квалификация и като незаконосъобразно.

1.С процесната „експертиза” на в.л. Гълъбова са СПАСЕНИ ОТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ полицейските служители извършили НЕЗАКОННО ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ – престъпление по чл. 387 ал. 1 НК.
Така тя е „спасила” от наказателна отговорност уличение служители на МВР - лично укривателство по чл. 294 НК.
Основният свидетел- пострадалият Мулетаров е бил обявен за луд и е бил отстранен от всякакво участие в процеса- включително за да свидетелства за извършеното престъпление.
Водещият разследването следовател- кап. Христов е назначил експерта Гълъбова за да се установи годността на Мулетаров да участва в наказателното производство – т.е. да свидетелства срещу полицаите- насилници.
Недопустимо е този процесуален способ да се използва за отстраняване на свидетели. Няма пречка невменяеми и дори децата да са свидетели, като показанията им се преценяват съобразно останалите доказателства по делото. „Освидетелстването” на Мулетаров с цел отстраняването му като свидетел е опорочено.
Предмет на предварително производство XVI-П-9/2005 г.СВОП е не противоправно поведение на Мулетаров, а на служителите на МВР. Отстраняването на жертвата от свидетелстване срещу насилниците е прикриване на престъплението им и цели освобождаването им от отговорност.
Всички последвали експертизи са категорични, че Мулетаров е ЗДРАВ и може да участва в наказателен процес включително и като пълноценен свидетел.

2.Районният прокурор е мотивирал постановлението си с НЕВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ- а именно, че Мулетаров е отказал да се яви на преглед. Мулетаров винаги се отзовавал- дори предизвиквал провеждането на множеството експертизи. Ако то бе отказал явяването пред съдебния експерт по разпореждане на следователя, в делото би имало данни за глобяването му за подобно поведение. А такива няма.
На стр. 2 от обжалваното постановление прокурорът е потвърдил неистина: „Свидетелят Любомир Мулетаров е отказал да се яви на медицински преглед пред настоящите вещи лица.”
Това обстоятелство е невярно.
На 08.10.2010 Любомир Мулетаров се е явил лично на преглед пред три вещи лица в сградата на ОДПЗСС – София град, придружаван от съпругата си Емилия Мулетарова и дъщеря си Венета Мулетарова и юриста Алекси Димитров, което обстоятелство може да бъде потвърдено от тези трима свидетели. По преписката има налични писмени доказателства – Заявление от 20.10.2010 г. от адвокат Светлана Димитрова, потвърждаващи това обстоятелство.
В текста на самата експертиза изобщо не е отчетен факта на лично явяване, това обстоятелство не е коментирано и заключението е изготвено по документи и това става по поръчка. Поръчката е записана в началото на експертизата.
Еспертизата използувана от прокурор Грамов е поръчкова и в нарушение на чл. 23, ал. 2 от Наредба 23
„чл2.В особенни случаи, експертизата може да бъде извършена по документи или посмъртно или посмъртно”

Свидетелят Мулетаров се е явил в болничното заведение, като това обстоятелство изобщо не е отразено в цитираната от прокурора експертизата.Същата е изготвена по документи игнорирайки личното явяване на свидетеля и на членовете на семейството му. Според ал. 2 на чл. 23 в особени случаи експертизата може да бъде изготвена задочно по документи, като такъв „особен случай” не е налице и няма никакви данни по преписката за обстоятелства, които могат да квалифицират случая като „особен”.
Прокурорът умишлено игнорира предхождаща комплексната съдебнопсихиатрична и съденопсихологична експертиза от 11.06.2010 г., изготвена от три вещи лица от ОДПЗС София област, която прилагаме. Тя е част от преписката и изобщо не е обсъдена като доказателство. Пренебрегнати са като доказателства още четири психиатрични експертизи на Любомир Мулетаров – всички те със заключения, потвърждаващи неговото добро психическо здраве и дееспособност, като нито една от тях не е обсъждана.
Така е оправдано нарушението на експертите да изготвят толкова важна експертиза без да се срещнат с обекта й и да извършва преценка „задочно или посмъртно по документи” (чл. 23 ал. 2 от Наредба 23).
Дори „по документи” ако експертизата бе обективна , би се произнесла, че НЯМА доказателства за психично заболяване на Мулетаров към 2005 г. Не е налице нито диспансеризация, нито писмени данни за лечение на лицето. Свидетелските показания на извършителите на престъплението едва ли са най- добрия източник на информация в случая.

3.Относно неправилната правната квалификация дадена от Районна прокуратура:
Мулетаров е жертва на престъпление, извършено от експертката, изразяващо се конкретно в престъпление срещу правосъдието (чл. 291 ал. 1 НК - съставяне на невярно заключение за психичното здраве на гражданина), и лично укривателство по Чл. 294 НК , отстранявайки Мулетаров като свидетел, за да спомогне на лице, извършило престъпление, да избегне или да бъде осуетено спрямо него наказателно преследване или да остане ненаказано.

4.Районният прокурор е дал неправилна квалификация и на процесуалното качество на Мулетаров- не само свидетел, но и жалбоподател и пострада. Така го лишава от процесуални права, гарантирани му от Закона. Тази позиция на прокурор Грамов е опровергана от Софийска Апелативна прокуратура по преписка 4642/2011 САП.

5.Постановлението е немотивирано.
Задачата на прокурорския акт е не да препише експертизите, изготвени от медици, а да даде правна квалификация на действията на уличеното лице.
–От обективна страна- има ли противоправно деяние( невярна експертиза).
-От субективна страна- изяснен ли е извършителят (експерт)
-Вината- има ли вина и каква е нейната форма- умисъл или непредпазливост.
И самият районен прокурор признава убеждението си, че Мулетаров категорично е здрав.
Налице е документ, издаден от Гълъбова, в който е записано невярно обстоятелство- че той е тежко нелечимо психично болен от „персистиращо налудно разстройство” и не може да свидетелства срещу полицаите- насилници. В преписката са налице ред доказателства за това, че Мулетаров е станал жертва на неправомерно полицейско насилие в следствие на което полицаите са уволнени, но са освободени от наказателна отговорност.
Липсват факти и данни, говорещи за „персистиращо налудно разстройство” – напр. Диспансеризация, история на заболяване и др. който са CONDITIO SINE QUA NON за наличие на подобно заключение.Липсват какви да е амбулаторни или документални данни за предхождащо или последващо процесната експертиза лечение на Мулетаров. Такова никога не му е било предписвано или провеждано.
Налице са шест други експертизи, опровергаващи експертизата на Гълъбова. Когато 7 лекари казват, че пациентът има два крака, а един лекар казва, че той е еднокрак, очевидно, че поне един от тях лъже.
Районна прокуратура приема, че към 2005 г. болният може и да е имал само един крак, следователно приема лъжата на единия лекар е като недоказана.
МОЛЯ
Да отмените отказа на районна прокуратура и да върнете делото със задължителни указания за продължаване на наказаелното производство.
Прилагам:
1. Постановление от 15.12.2011 г. на Софийска Апелативна прокуратура по преписка 4642/2011 САП
2. Игнорирана експертиза от 16.11.2006 Петкова ,Калудиева, Иванова.
3. Заявление от адв. Свтлана димитрова по пр.пр.654/2009 г.
4. Пълномощно подписано от Любомир Мулетаровж

гр. София
С УВАЖЕНИЕ:...........................
/Адв. Спасов/
5311276921
Младши потребител
 
Мнения: 98
Регистриран на: 31 Яну 2012, 11:19

Re: Прокуратурата и чадъра над д-р Цветеслава Иванова Гълъбо

Мнениеот disident » 12 Яну 2013, 14:53

http://btvnews.bg/bulgaria/nikoi-v-balg ... lnite.html
Ха сега вижте какво правят болните от параноидна шизофрения. Напомням, че според документацията и аз съм болен от тази болест a до сега не съм ударил никого.

Обърнете внимание как доктора не признава правата на човека. Има го за заигравки. Ето ви още един екземпляр, който не счита, че сме Европейски граждани а селяни от османската империя. Това го изтърси малко преди третата минута.
disident
Потребител
 
Мнения: 267
Регистриран на: 05 Юни 2010, 20:14

Re: Прокуратурата и чадъра над д-р Цветеслава Иванова Гълъбо

Мнениеот 5311276921 » 21 Юли 2013, 09:46

Толкова години НИКОЙ не се заинтересува от случай, в който прокуратурата /на която в последно време толкова се разчита/ се е изгаврила по подобен начин, с един гражданин на тази страна и държава.
Не че съм си го навил на пръста, но случилото се ми отвори очите за тази народ, тази прокуратура и тази държава. Нека клипа и темата, бъдат поименно припомняне, за делата на цитираните прокурори, психиатри и вещи лица, които ме освидетелствуваха така, както се освидетелствуват само умрели и починали! :D

Живеем в свят на измамени измамници и съм един от тях.

http://vbox7.com/play:5651e40800

С този клип, освен реклама, показвам отношение към “институцията” църква, патриарсите, поповете, лъжата и измавата, на която сме жертва.
Да живееш в тази държава е гавра със самия себе си. Да живееш сред тази природа е благословение, ако не виждаш боклуците, нахвърляни навсякъде.
Този държава и народ не могат да бъдат моята държава и моя народ.
Бих затрил с презрението си църквата и държавата, като лъжовни и деградивни институции, но това не е в моята власт и възможности. Виждам от демонстрациите и протестите, не съм единствения с подобно отношение, но се дистанцирам от протестите, въпреки че ги подкрепям вътрешно.
Нима е възможно тези властимеющи същества, подобен парламент и правителство, да се държат така за властта, презрени от многолюдието, подкрепяни от нищожен брой деградирали бастуни и пенсионери.
Не гласУвам вече 23 години и зная , че жертвата не е длъжна /не следва/ да гласува за касапите си. Такива касапи са били всяко правителство от както има българска държава.
Този рекламен клип, нека бъдат своебразен интелигентен протест на “невменяем”, който вече не желае да бъде наричан и обиждан на “българин”, осъзнавайки славянската си същност.
Текстът на клипе е:
“Кабели за свещи и свещи за този и за онзи свят! Нашите свещи не гаснат дори в отвъдното, питайте патриарх Максим! 50 хиляди пробег с гаранцияяяяя!”

http://youtu.be/nmQiEaU04LY
5311276921
Младши потребител
 
Мнения: 98
Регистриран на: 31 Яну 2012, 11:19

Re: Прокуратурата и чадъра над д-р Цветеслава Иванова Гълъбо

Мнениеот disident » 23 Юни 2018, 13:35

Ама разбира се, че ще е чадър след като дипломираните психари се използват най-вече за хуманно премахване на неудобния. Отделно все пак сме в условията на диктатура на евроПейския пролетариат и тези индивиди имат нужда от роби. За да излезеш от психарница трябва да ти назначат поръчител който спокойно може да те използва като роб понеже винаги може да те вкара с едно обаждане пак вътре. Знам го от личен опит. Ха вижте мене как ме лекуваха, от какво и какъв ми е поръчителя стига да имаш търпение да погледнеш всичко. http://VladiLovech.free.bg/nogirl.htm Ама да си знаете това аз не съм го писал нито слагал в нета понеже съм некадърник. Който не вярва да попита населението което ме знае. Нормално! Все пак нелегалните ни управници добре могат да контролират съзнанието. Длъжностните лица, които трябва да им пречат дори си издават документи. Най добре го описват в документите дипломираните психари.
Тази мис баба 2014 в това интервю сама си признава, че излекувани хора не може да ги пусне понеже близките им отказват да се грижат за тях. Сами си помислете колко може да бъде излекуван физически здрав човек, психически здрав човек след като има нужда от гледачи. Явно тези гледачи нямат нужда от роби или източник на допълнителни финанси ама ако имаха .... https://www.youtube.com/watch?v=9BDgdVxDmrI
disident
Потребител
 
Мнения: 267
Регистриран на: 05 Юни 2010, 20:14


Назад към Съдебна власт


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron