Страница 1 от 1

Адвокатски изпит 2019

МнениеПубликувано на: 16 Ное 2018, 08:59
от bernandito
Здравейте.
С оглед оскъдната информация от една страна, а от друга - потребността от такава, екип от адвокати създадохме фейсбук страница, посветена на адвокатския изпит, в която ще публикуваме статии, коментари и полезни съвети за всички кандидат-адвокати.
https://www.facebook.com/%D0%90%D0%B4%D ... 228127771/

Re: Адвокатски изпит 2019

МнениеПубликувано на: 17 Мар 2019, 17:45
от nansita
Здравейте, разгледах статиите Ви и са наистина полезни. В тази връзка искам да представя още нещо, което би било полезно на явяващите се.

https://www.olx.bg/ad/advokatski-izpit- ... b0ccb677afПредставям на Вашето внимание пълен набор от материалите, които са необходими за подготовка за адвокатски изпит. Приложени може да разгледате снимки, онагледяващи файловете.

- Лекции - всички теми, развити и подредени по начина, по който са включени в конспекта; част от съдържанието го има на снимка в обявата;
- Тестове - всички давани от 2005г. до 2018г. с включени отговори и правна аргументация;
- Казуси - всички давани от 2005г. до 2018г. с включени отговори;
- Тълкувателни решения - файловете включват ТР от 1959г. до 2019г. като са извадени само диспозитивите и е направено съдържание, част от което може да видите на една от качените снимки към обявата. Самият файл може да се разпечата и да се носи на изпита, тъй като често те са необходими при решаването на казуса - частта, в която отпадат най-много кандидати.

Бонус - допълнителни казуси с развити отговори, давани на други конкурсни изпити.
Бонус 2 - материали от курсът, който се води ежегодно за подготовка за адвокатски изпит към Център по обучение на адвокати "Кр. Цончев".

Начин на поръчка и плащане - може да ми пишете съобщение тук или да ми позвъните по телефона. За плащането предоставям банкова сметка, като след превода изпращам всичко по имейл, качвам в докс или друг удобен начин, за който се уговорим.

На разположение съм при допълнителни въпроси.

Успех на явяващите се! :)