навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Huawei обяви бизнес резултатите си за първото полугодие на 2020

2020-07-14 0

Huawei обяви бизнес резултатите си за първото полугодие на 2020

Huawei официално представи своите бизнес резултати за първата половина на 2020-а година. За този период компанията е генерирала приходи в размер на 454 милиарда китайски юана (64.2 милиарда щатски долара), което е с 13.1% увеличение в сравнение със същия период миналата година. Маржът на нетната печалба е 9.2% . Различните бизнеси на Huawei постигнаха следните приходи за същия период: Huawei Carrier Business Group – 159.6 млрд. китайски юана (22.5 милиарда щатски долара), Huawei Enterprise Business Group – 36.3 мрлд. китайски юана (5 милиарда щатски долара). Най-впечатляващи резултати бележи бизнесът с устройства -  Huawei Consumer Business Group, като съответно генерира приходи на стойност 255.8 млрд. китайски юана (36.2 милиарда щатски долара).

В ситуация на глобална борба с пандемията Covid-19, информационните и комуникационни технологии (ИКТ) се превърнаха не само в решаващо средство за борба с вируса, но и в двигател за икономическото възстановяване. Huawei затвърди ангажимента си да работи с оператори и индустриални партньори, за поддържането на стабилни мрежови операции, ускоряването на дигиталната трансформация и подпомагане на всички усилия за овладяване на локалните проблемни зони и възстановяване на местни икономики.  

Сложната външна обстановка допринесе за увеличаване на важността за постигане на още по-отворено сътрудничество и увеличено доверие във веригите за създаване на стойност. Huawei обеща да продължи да изпълнява задълженията си към своите клиенти и доставчици, да преодолява трудностите и да напредва, както и да допринася за глобалната цифрова икономика и технологично развитие, без значение пред какви бъдещи предизвикателства се изправя компанията. 

 
за 50%  против 50%  334 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума