навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

"Контракс" e признат за златен партньор на Аcronis в България

2020-05-14 0

"Контракс" придоби статут на Златен партньор на Acronis. Компанията предлага облачни услуги от портфолиото на Acronis Cyber Cloud, които включват решения за защита на данни, възстановяване на информация след сривове, синхронизиране и споделяне на корпоративни ресурси и защита от зловреден софтуер и хакерски атаки. 

Новото партньорство е резултат от дългогодишните партньорски отношения между "Контракс" и Acronis. Повече от 5 години "Контракс" предлага, внедрява и поддържа решения и продукти на Acronis, приложими за on-premisе системи, ситуирани при клиента и в облака. 

"Досега се наблюдава широк интерес към услугите - от малки фирми и домашни потребители до големи интернационални компании с представителство в много държави. Ние постоянно повишаваме компетенциите на нашите специалисти в областта на киберсигурността и заедно с екипа на Acronis сме готови да предоставим  най-надеждните решения за защита информацията на нашите клиенти." – сподели Николай Йорданов, изпълнителен директор на "Контракс" . 

"Успешното партньорство между нашите компании се базира на добра колаборация през годините и активна работа в посока създаване на добавена стойност за крайните клиенти. Поздравяваме "Контракс" за постигнатото и продължаваме да ги подкрепяме и занапред.", каза Иван Дудин, регионален директор продажби на Acronis

Acronis е световен лидер в киберзащита чрез иновативното създаване на резервни копия; анти-рансъмуер; възстановяване след срив; съхранение, синхронизиране и споделяне на корпоративни файлове. Благодарение на своята всепризната технология за активна защита, базирана на изкуствен интелект, удостоверяването на данни, базирано на блокчейн, и уникалната хибридна облачна архитектура, Acronis защитава всички данни във всяка среда – била тя физическа, виртуална, облачна, чрез мобилни устройства и приложения – при нисък и предвидим разход. 

Основана в Сингапур през 2003 г. и учредена в Швейцария през 2008 г., към настоящия момент Acronis има повече от 1500 служители на 33 локации в 18 държави. На решенията на Acronis се доверяват повече от 5,5 милиона потребители и 500 000 организиции, включително 100% от компаниите на Fortune 1000. Продуктите на Acronis се предлагат от 50 000 партньори и доставчици на услуги в над 150 държави на повече от 30 езика.

 
за 54%  против 46%  124 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума