навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Здраве

"Хил клиник" предлага бърз тест за антитела срещу SARS-COV-2 коронавирус

2020-04-23 0

Питате ли се дали вече сте имали среща с коронавируса? Чудите ли се дали последният преболедуван от Вас грип не е бил всъщност причинен от този вирус?

Знаете ли, че ако се открият антитела в кръвта ви, това означава, че имате имунитет към коронавируса?

След детайлно запознаване с препоръките на водещи експерти в областта, от "Хил клиник"са изготвили програма, която в максимална степен да осигури достоверност на лабораторните резултати чрез бърз тест, американско производство, регистриран към Изпълнителна агенция по лекарствата.

  • тест за антитела IgM за SARS-COV-2
  • тест за антитела IgG за SARS-COV-2 

За изследването е необходима само капка кръв от пръста. Стойността на теста е 40 лв. и чрез него се откриват както антитела, показващи настояща инфекция, така и антитела, които сочат, че вече сте преболедували коронавирус или сте в късния, възстановителен период.

 От клиниката предлагат и вариант, в който можете да бъдете посетени на домашния си адрес, като  цената на изследването с бърз тест се оскъпява с 30 лв. Услугата е възможна за територията на гр. София.

"Хил клиник"предлага и  комбинация, която с голяма степен на надежност ще определи дали имате повод за притеснения от съществуваща или преминала коронавирус инфекция. Пакетът лабораторни изследвания включва:

  • тест за антитела IgM за SARS-COV-2
  • тест за антитела IgG за SARS-COV-2
  • пълна кръвна картина
  • феритин
  • CRP

Стойността на целия пакет е 75 лв.

Изследванията се провеждат в условия на засилен контрол, с изпълнени всички мерки за безопасност и индивидуално за всеки отделен посетител.

Пакетът може да се използва като предварително средство за установяване на nCoV - 19, за ваше спокойствие. Особено подходящ за хора, които са пътували в чужбина последните няколко месеца или са контактували с чужденци.

За всеки посетител ще е определен часови коридор, в който служителите ще бслужват само него. От "Хил"апелират за точно спазване на часа за посещение с цел ограничаване на контактите с други пациенти. 

Резултатите от изследванията са с 95-98% точност, т.е. отрицателният резултат не изключва напълно възможността за излагане на вируса или за инфекция с вируса.    

Възможно е да се получи фалшиво положителен резултат, който се уточнява с извършването на втори CPR тест в референтна лаборатория.  Няма нужда да посещавате клиниката повторно - резултатите ще могат да се проверят чрез идентификационен код на сайта на "Хил клиник" тук.

за 63%  против 37%  141 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума