навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

D-Link обяви нови умни камери за наблюдение с подобрени възможности за проследвяне на движението и набор от ценовоефективни Wi-Fi 6 рутери

2020-03-19 0

D-Link обяви нови умни камери за наблюдение с подобрени възможности за проследвяне на движението и набор от ценовоефективни Wi-Fi 6 рутери

D-Link, глобалният лидер в решенията за сигурност на дома и видеонаблюдение, обяви две нови камери от своето портфолио mydlink™. Създадени за модерния умен дом или за малък офис, камерите Full HD Pan & Tilt Wi-Fi Camera (DCS-8526LH) и Full HD Outdoor Wi-Fi Spotlight Camera (DCS-8627LH) са с изключителни възможности за наблюдение на закрити и открити пространства, предлагайки отдалечен достъп отвсякъде и по всяко време. 

И двете камери са с функция за разпознаване на движението, базирана на изкуствен интерект, която интелигентно различава човешко същество и друг движещ се субект. Благодарение на интегрираната интелигентна функция в камерата, разпознаването е по-бързо, изисква се по-малка честотна лента и не е необходим абонамент. 

Камерата Full HD Pan & Tilt Wi-Fi Camera (DCS-8526LH) използва Full HD 1080p сензор с моторизирано панорамиране и накланяне, осигурявайки ясна картина на цялата стая, отпред и отзад, само чрез една единствена камера. Изборът на панорамен изглед позволява бързо насочване на камерата към определена област. В допълнение, функцията за автоматично проследяване на движението позволява автоматично панорамиране/накланяне, за да се следва обектът при неговото движение. За среда, която изисква кабелна връзка, камерата е оборудвана с вграден етернет порт. 

Камерата Full HD Outdoor Wi-Fi Spotlight Camera (DCS-8627LH) е създадена по сходен начин, за да осигури всеобхватно видеонаблюдение и допълнително спокойствие. Снабдена LED прожектор с 400 лумена, цветно и инфрачервено нощно виждане, DCS-8627LH гарантира, че нищо няма да бъде пропуснато в тъмнината. Създадена да издържа на атмосферните условия, камерата отговаря на устойчивост на атмосферни влияния IP65, което я прави подходяща за широк набор от открити пространства. 

Нещо повече, DCS-8627LH включва иновативни функции като разпознаване на счупено стъкло и говорител/сирена с двупосочно аудио, което позволява камерата да реагира и съобщава за проблеми в сигурността в момента, когато бъде засечена необичайна дейност. 

И двете камери са лесни за настройване и достъп чрез приложението mydlink™ за смартфони и таблети. Потребителите могат да се възползват от безплатния mydlink™ Cloud Recording, който съхранява записаното видео за 24 часа в персоналния им акаунт в облака. Наличен е и набор от платени опции, които предлагат съхранение на записи в продължение на 30 дни. 

Създадени с мисъл за умния дом или малкия офис, тези камери могат да работят в комбинация с редица mydlink™ устройства за умния дом и са напълно съвместими с Amazon Alexa и Google Assistant, осигурявайки допълнително удобство за безплатен гласов контрол. Двете камери са съвместими още с ONVIF Profile S. Това дава на потребителите допълнителна гъвкавост при интегриране със съвместими мрежови видеорекордери (NVR) и системи за видеоуправление (VMS).

D-Link представи също два нови Wi-Fi 6 (802.11ax) рутери на достъпна цена – AX1500 Wi-Fi 6 (DIR-X1560) и AX1800 Wi-Fi 6 (DIR-X1860).

 Специално създадени за умния дом, DIR-X1560 и DIR-X1860 осигуряват безпроблемни и високонадеждни комбинирани Wi-Fi скорости до 1500 Mbps и съответно 1774 Mbps. Двата рутера предоставят лесен начин за подобряване на съществуващата домашна мрежа за следващо поколение Wi-Fi 6 и са проектирани да поддържат нарастващия брой на свързаните устойства и умните домашни приспособления за работа по всяко време. 

DIR-X1560 и DIR-X1860 предлагат двулентов Wi-Fi с до 4 потока едновременно, което позволява безпроблемни 4K стрийминг, гейминг и видео обаждания. Двата рутера се предлагат оборудвани с редица нови технологии с цел да се подобри потребителското преживяване. Това включва 1024 QAM за подобряване на производителността на всички свързани устройства с до 25% и 80 MHz за разширяване на честотната лента. И двете имат вградени мощни усилватели и включват функции за увеличаване на обхвата на Wi-Fi мрежата и минимализиране на областите без покритие. Всички тези технологии заедно създават до 4 пъти по-добър капацитет и правят връзката с 38% по-бърза.

В допълнение, DIR-X1560 и DIR-X1860 поддържат възможности за гласов контрол, позволявайки на потребителите да активират или деактивират Wi-Fi достъпа, да проверяват разрепенията данни за вписване или да рестартират системата чрез умни високоговорители, като Amazon Alexa или Google Assistant. 

Устройствата са лесни за настройване, като потребителите разполагат с достъп до ръководствата за практическо инсталиране на техните нови рутери чрез специализираното приложение на D-Link. След като веднъж устройствата са инсталирани, потребителите разполагат с много инструменти за управление и функции за родителски контрол, което създава по-безопасна интернет среда. 

за 47%  против 53%  112 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума