навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Lexus представя три европейски премиери на автомобилното изложение в Женева 2020

2020-02-05 0

Lexus представя три европейски премиери на автомобилното изложение в Женева 2020

Lexus е домакин на три европейски премиери на Автомобилното изложение в Женева през 2020 година, като в това число се включват продукти, които скоро ще влязат в серийно производство и концептуален модел, показващ визията за дизайна и технологиите на бъдещия електрически автомобил.

Концептуалният модел LF-30 Electrified е израз на представата за авангарден дизайн и технологии на Lexus при бъдещата електрификация на марката и уникалната възможност, които те ще осигурят за трансформация на радостта от шофирането. Стратегията "Lexus Electrified" има за цел осигуряване на избор, удобство и вълнение за клиентите, които са готови да преминат отвъд конвенционалните задвижвания.

UX 300e е първият захранван от батерия електрически автомобил (Battery electric vehicle, BEV) на Lexus и първият модел който ще бъде произвеждан под емблемата "Lexus Electrified". Автомобилът притежава отличаващия се ярък дизайн и високото ниво на функционалност на оригиналния градски компактен кросоувър UX, заедно с рафинирана и динамична осанка в комбинация с всички отличителни белези за Lexus като комфорт, изключително качество и надеждност.

Новият кабриолет Lexus LC 500 Convertible се присъединява към LC Coupe като ярък, вдъхновяващ модел, играещ ролята на своеобразен апотеоз в цялата гама на Lexus. С дизайн, въплъщаващ темата за "абсолютната красота", както и с пословичното внимание към детайла, типични за Lexus, той грабва вниманието независимо дали е с отворен или затворен покрив, и осигурява преживяване от шофирането, което стимулира всички сетива. Lexus ще се позиционира на щанд 4211 в хале 4 на изложбения център Palexpo. 

 
за 46%  против 54%  127 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума