навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

"УниКредит" представи новия си стратегически план Team 23

2019-12-03 0

"УниКредит" представи новия стратегически план на банковата група за периода 2020-2023 г. - Team 23. Стратегическият план беше представен на "Деня на капиталовите пазари" в Лондон. Успешното изпълнение на Transform 2019 доказа ясния ангажимент на "УниКредит" да изпълнява заложени цели въпреки предизвикателната макроикономическата среда.

Ключови цели от плана Transform 2019 като успешно управление на риска и намаляване на разходите бяха преизпълнени.

Целите на Тeam 23 също сe базират на реалистични макроикономически предположения, които са по-консервативни от пазара. Новият план се базира на 4 стълба:

· Нарастване и засилване на клиентската база;
· Трансформиране и максимално увеличаване на продуктивността;
· Дисциплинирано управление и контрол на риска;
· Управление на капитала и счетоводния баланс.

"Новият стратегически план Team 23 има за цел създаване на максимална добавена стойност за всички заинтересовани страни, като поставя фокус върху клиентското преживяване благодарение на опростени процеси и иновативни продукти. В периода 2020-2023 "УниКредит" планира да генерира стойност от 16 млрд. евро за инвеститорите под формата на дивиденти, обратно изкупуване на акции и ръст на нетните материални активи.

Ще продължим да се възползваме от конкурентните ни предимства: уникална мрежа в Западна, Централна и Източна Европа, предпочитана банка за малкия и среден бизнес в Европа, обширна и растяща клиентска база. Поемането на нови търговски възможности отново ще бъде съпроводено от стриктно управление на риска, изпълнение на поставените цели и контрол на разходите.

Устойчивото развитие остава основен приоритет във всичко което правим и е напълно интегрирано в нашия бизнес и процеса на вземане на решения.

Много съм горд с целия екип на "УниКредит" и с постигнатото през последните три години. Благодаря на всички за положените усилия и всеотдайност.

Заедно всички ние сме един екип, една "УниКредит" и сме решени успешно да изпълним планa Team 23.", коментира Жан Пиер Мустие, главен изпълнителен директор на "УниКредит".

за 40%  против 60%  113 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума