навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

Absolut предизвиква културен шок с неочаквани музикални събития

2019-11-27 0

Absolut предизвиква културен шок с неочаквани музикални събития

Вдъхновена от идеята, че музиката е създадена да събира и провокира, Absolut стартира нова инициатива под името "Absolut Culture Shock". В продължение на няколко месеца марката ще предизвиква разнородни типове публики да чуят и участват в непознати за тях преживявания. В сблъсъка за един по-свързан и без етикети свят ще си подадат ръка феновете на поп и рок музиката с тези които обичат поп-фолка, а любителите на електронната музика ще се запознаят с българската естрада. 

Пет известни и добре познати български личности ще влязат в ролята на диджеи и ще миксират музиката, която обичат, в неочаквани и нестандартни за тях места. Абсолютната петорка ще се състои от известни актьори, изпълнители от различни жанрове и дори български политици. Представянето им ще бъде шокиращо както за техните фенове, така и за редовните посетители на заведенията, включени в инициативата. Първото събитие е планирано за 7 декември 2019 г., в Club 33 в сърцето на Студентски град в столицата. Зад пулта ще застане известен български изпълнител, който трудно се асоциира с конкретната локация и поп-фолк музиката, а появата му ще бъде истинска изненада за всички.

Културен шок е състоянието, в което човек изпада, когато се сблъска с нова за него култура. В нашите ширини предпочитанието към различни видове музика оформя стереотипи, води до поставянето на етикети и предизвиква разделение между хората. Толерантност между публиките на различни музикални стилове – а и между различните хора въобще – се създава с любопитство, разбиране и откритост към другите. Именно това е "Absolut Culture Shock" – една кампания в името на сблъсъка, който създава по-отворен и по-свързан свят.

За да провокира допълнително феновете си, Absolut организира игри за отгатването на участниците в кампанията. Предложения за звездите, които ще са диджеи на събитията се приемат на abslt.bg, а специални награди и пасове за безплатен достъп очакват част от тези, които познаят имената им. Но изненадите не спират тук. По време на всяко събитие, един от тях ще има и уникалната възможност да се срещне и запознае с гост звездата на живо. 

 
за 39%  против 61%  154 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума