навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Huawei отчита ръст за третото тримесечие на 2019 година

2019-10-16 0

Huawei отчита ръст за третото тримесечие на 2019 година

Huawei представи бизнес резултатите си за третото тримесечие на 2019 година – реализираният ръст е от 24.4% на годишна база, а нетната печалба за този период печалба на компанията е 8.7%.

Huawei запазва фокуса си върху информационната и комуникационна инфраструктура и интелигентните устройства.

Търговското развитие на 5G мрежите по целия свят се ускори значително. Huawei продължава да лансира иновативни решения с водещите оператори, като например 5G Super Uplinк - интелигентни и опростени транспортни мрежи. Компанията също така работи с партньори от индустрията за създаване на индустриален съюз и индустриална иновационна база за 5G детерминирани мрежи, което дава възможност за иновации и растеж на технологията. 

Към днешна дата Huawei е подписала над 60 търговски договора за 5G с водещи световни оператори и е изпратила повече от 400 000 5G активни антенни единици (AAU) до глобалните пазари. Производството и предлагането на оптичните мрежи, комуникацията на данни и IT продуктите на Huawei непрекъснато нарастват.

Кампанията лансира Huawei Horizon Digital Platform - отворена и ефективна платформа,  изградена на базата на богатия технологичен опит на Huawei. С него Huawei цели да работи с клиенти и партньори, за да изгради основа за дигиталния свят, създавайки индустрия за дигитална трансформация на стойност милиарди щатски долари. Тази платформа също ще помогне на различни сектори като правителството, комуналните услуги, финансите, транспорта и електроенергията и ще им позволи да ускорят дигиталната си трансформация.

До края на третото тримесечие на 2019 г, повече от 700 града, 228 компании част от Fortune 500 глобални компании, 58  компании от Fortune Global 100, са избрали Huawei за свой стратегически партньор в дигиталната трансформация. 

Компанията развива и своите облачни услуги. През третото тримесечие на 2019 г., компанията обяви технологична стратегия и пусна най-бързата в света платформа с изкуствен интелект Atlas 900. Три милиона корпоративни потребители и разработчици са използвали Huawei Cloud за разработване на продукти и решения. 

В подразделението за потребителски устройства, бизнесът на Huawei със смартфони отбелязва постоянен растеж. През първите три тримесечия доставките на смартфони Huawei са надхвърлили 185 милиона бройки, отчитайки 26% ръст за годината. Компанията също отбелязва растеж и в други нови бизнес продукти като компютри, таблети, носими и смарт аудио продукти. 

През това тримесечие бе представен и смарт екранът Vision с уникални иновации в софтуера и хардуера. Той е част от развитието на една по-стабилна екосистема, която се фокусира върху потребителите и предоставя по-интелигентно потребителско изживяване от всички устройства във всички възможни сценарии. 

Глобалната платформа Huawei Mobile Services (HMS) също се развива бързо като обхваща повече от 170 страни и региони. HMS достига до над 1.07 милиона регистрирани разработчици по цял свят. 

 
за 47%  против 53%  172 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума