навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

"ДЗИ" с първа награда на церемонията "Застрахователи за обществото"

2019-10-03 0

"ДЗИ" получи първа награда в конкурса на застрахователната общност в България "Застрахователи за обществото". Събитието има за цел да отличи приноса на застрахователния сектор към обществото, в което развива дейността си, и се организира от "Асоциация на българските застрахователи" и "Българска асоциация на застрахователните брокери"

"Чест е за мен да приема тази награда, особено когато зная, че тя ни е присъдена от името на цялата застрахователна гилдия в страната. Ние в "ДЗИ" имахме изключително силна година не само от гледна точка на финансово представяне или други подобни показатели, но и защото успяхме за поредна година да реализираме и наградим всички мащабни социално-отговорни кампании, които сами развиваме с години. Те са и остават неизменна част от живота на компанията и нейните служители.", коментира приза Коста Чолаков, главен изпълнителен директор на "ДЗИ".

Призовото място "ДЗИ" извоюва с проекта "Мобилно приложение E-SOS". Основното предимство на E-SOS е бързата връзка с екипите на 112 и контактите в телефона чрез бутона SOS. Приложението подава точна локация до избрани спешни контакти. То съдържа също спешно здравно досие, в което може да бъдат посочени кръвна група, алергии, приемани медикаменти и друга полезна информация, в случай на нужда от медицинска или друга помощ, дори без интернет. То позволява също да се визуализират избрани контакти на картата, за да може да се поддържа постоянна връзка с тях. Приложението може да посочи къде е бил потребителят последно и да определи посоката на придвижване, което е важна информация при спешни ситуации.  

Апликацията е съвместна разработка на "ДЗИ", Vivacom и "Сирма Груп Холдинг". Потребителите могат да го изтеглят свободно, без да се изисква да са клиенти на Vivacom или на "ДЗИ".

за 46%  против 54%  220 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума