навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

HP разширява своето портфолио със серията за печат HP Smart Tank

2019-09-18 0

HP разширява своето портфолио със серията за печат HP Smart Tank

HP представи обновения HP Smart Tank, който е най-новото решение за печат, даващо възможност за печат на голям обем страници на изключително ниска цена, като подобрява усещането за потребителите в офис или при работа от вкъщи.

Серията HP Smart Tank 500/600 е с най-новата технология, която е една от предоставящите най-добро качество на печат от своя клас и мастило за печат за 18 000 страници в черно или 8 000 цветни страници преди презареждане на консуматива.

С HP Smart App потребителите могат лесно да извършват мобилно сканиране и печат с изключително удобно мобилно приложение. HP Smart Tasks дава свобода за печат от дигитално устройство навсякъде и елиминира повтарящите се стъпки с персонализирани преки пътища на мобилното устройство на потребителите или техния принтер.

Серията HP Smart Tank 500/600 предоставя печат с много високо качество. С компактен размер е, в допълнение с бързи и лесни настройки за интегриран дизайн за касети с автоматичен сензор за мастило, който сигнализира при намаляване на мастилото. HP Smart Tank е със система за презареждане на мастилницата с предпазител против разливане на шишетата. Някои модели от серията имат възможност за факс. Функцията Easy ID Copy позволява на потребителите да копират лесно и двете страни на документ за самоличност на една страница.

За HP Smart Tank 600 серията е наличен Dual band Wi-Fi, което предоставя бърза скорост на печат и бърза връзка към Wi-Fi.

Серията HP Smart Tank 500/600 е добър избор за създаване на професионални брошури без бяло поле и издръжливи на избледняване снимки.

за 51%  против 49%  144 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума