навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Logitech дава възможност за върхова производителност с MX Master 3 и MX Keys

2019-09-16 0

Logitech дава възможност за върхова производителност с MX Master 3 и MX Keys

Logitech представи Logitech MX Master 3 и Logitech MX Keys – най-новите попълнения в премиум серията Master, която предлага върхова производителност. Поотделно всяко устройство е невероятно усъвършенствано, а комбинацията от двете е още по-добра. Мишката и клавиатурата осигуряват стабилна и надеждна производителност, която ще преобрази начина, по който работите. MX Master 3 осигурява ултра бързо и уптра прецизно скролиране благодарение на новото скрол колелце MagSpeed. Задвижвана от електромагнити, MX Master 3 ви позволява безшумно да преминете през хиляди линии за секунди. MX Keys, с технология Perfect Stroke, предоставя най-доброто тактилно, нископрофилно писане на клавиатура Logitech.

"Нашите най-нови флагмани са предназначени за напреднали потребители, като софтуерни разработчици, инженери или дизайнери, които искат да бъдат по-продуктивни и трябва да взаимодействат с цифровото си съдържание с бързината на мисълта. Скрол колелцето MX Master 3 MagSpeed е нашето най-бързо, най-тихо и модерно колелце за придвижване до момента, а MX Keys ви предлага най-удобното нископрофилно писане, което можем да осигурим, за да работите толкова дълго, колкото желаете. Когато се използват заедно, тези инструменти за първокласна продуктивност осигуряват най-доброто решение на вашето бюро", каза Генералният мениджър за креативност и продуктивност в Logitech Делфине Донне-Крок.

Logitech MX Master 3

Модерната безжична мишка Logitech MX Master 3 е създадена с фокус върху скоростта и точността, а внимателно изваяната ѝ форма осигурява удобство през целия дълъг работен ден, като дава опора на ръката и китката. Мишката включва емблематичният за Logitech MX изключително прецизен сензор Darkfield с 4000 DPI, който проследява движенията на всякаква повърхност, включително и върху стъкло. Тя разполага и с презареждаща се батерия, която издържа до 70 дни с пълен заряд, а 3-минутно бързо зареждане ви дава възможност да я ползвате през целия ден. 

Logitech MX Keys

Съвременната безжична клавиатура Logitech MX Keys предлага първокласно преживяване при писане с плавен натиск на клавишите и точна, тактилна реакция, когато бутоните са натиснати. Снабдена с интелигентно осветление, подсветката разпознава ръцете ви и автоматично настройва осветлението на клавиатурата в зависимост от осветеността на стаята. Освен това се изключва, когато не се използва, за да пести енергията в батерията и да не разсейва допълнително. Мека и устойчива, подвижната опора за длани се предлага и с версията Logitech MX Keys Advanced Wireless Plus, което придава допълнителен комфорт на клавиатурата.

Logitech MX Master 3 и MX Keys са съвместими с Windows, Mac и най-популярните Linux дистрибуции. Мишката и клавиатурата са съвместими с технологията Logitech Flow, което ви позволява лесно и безпроблемно да включвате и контролирате до три компютъра с Windows или Mac едновременно. Това ви дава възможност да копирате и поставяте съдържание, изображения и документи между вашите компютри и между операционните системи. Създадени да издържат часове наред употреба, Logitech MX Master 3 и Logitech MX Keys имат USB-C бързо зареждане и първокласен дизайн, като придават завършен облик на модерното бюро.

за 49%  против 51%  146 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума