навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Съобщение от Патентно ведомство на Република България

2019-09-16 0

Съобщение от Патентно ведомство на Република България

На 20.09.2019 г., от 09.30 часа, в зала 1, на Парк хотел Витоша, гр. София, ул. Росарио 1, ще се проведе Обучителен семинар № 3, на тема: „Начини на защита на обектите на индустриална собственост и ползите от това. Закрилата на изобретенията с патент.“, в рамките на проект BG16RFOP002-1.004-0002 – „Повишаване качеството, ефективността и ефикасността на предлаганите от Патентно ведомство на Република България услуги за бизнеса, свързани със закрилата на обектите на индустриална собственост“, финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Обучителният семинар ще бъде насочен към представители на малки и средни предприятия, бизнеса, потребителите на услуги и граждани. Участниците ще бъдат запознати с патента и сертификата за допълнителна закрила – SPC като обекти на индустриална собственост. Както и с основните моменти и особености на процедурите провеждани пред Патентно ведомство на Република България

При желание за участие, моля да потвърдите не по-късно от 17 септември 2019 г., като посочите Вашето име, фамилия, длъжност и организация на e-mail: vania.todorova@ciela.com.

за 50%  против 50%  241 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума