навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

С Nikon Z 6 Essential Movie започва създаването на филми с безогледален фатоапарат

2019-09-11 0

С Nikon Z 6 Essential Movie започва създаването на филми с безогледален фатоапарат

Nikon представи първия си комплект за филми с безогледален фотоапарат за видео професионалисти и създатели на съдържание – Nikon Z 6 Essential Movie. Той е проектиран с идеята за повече свобода, като осигурява най-важното за бързо стартиране на снимането благодарение на всички включени в него основни инструменти за създаване на висококачествени филми.

Предоставената на създателите на филми възможност свободно да персонализират допълнителни компоненти според личните си предпочитания позволява да се избегнат разходите за излишно оборудване.

Комплектът, който включва безогледалния фотоапарат Nikon Z 6 и адаптер за байонет FTZ, даващ възможност за безпроблемна интеграция с широка гама обективи NIKKOR с байонет F, предлага пълнокадрово ултра висококачествено 4K видео с високи битови скорости. Вградената във фотоапарата система за петосно оптично намаляване на вибрациите в комбинация с електронното намаляване на вибрациите позволяват заснемане на изключително стабилни снимки, а поддържаният отворен протокол на Atomos осигурява безпроблемно интегриране на включеното записващо устройство Atomos Ninja V. Актуализация на фърмуера, която ще бъде публикувана по-късно тази година, ще подържа запис на ProRes RAW на Apple от RAW изхода на фотоапарата, когато се използва Atomos Ninja V, което ще дава максимална гъвкавост при градация. Клетката за фотоапарат SmallRig с бързо освобождаване има монтирана отгоре ръкохватка за по-плавни изображения в движение и по-лесно проследяване.

Обобщавайки предимствата на новия комплект, Дирк Яспер, мениджър "Продуктов маркетинг" в Nikon Europe BV, каза: "С комплекта Z 6 Essential Movie, Nikon предлага дългоочаквано решение за напреднали и професионални създатели на филмово съдържание, които искат да се възползват от висококачествените видеовъзможности на Nikon Z 6. Тъй като се фокусира върху основните нужди на видеографите, без излишни аксесоари, този стартов комплект е идеален за моделиране на вашия личен работен процес за създаване на видео с Nikon и има предимството да бъде актуализиран с излизащата скоро възможност за запис на RAW, което го прави далновидна инвестиция."

за 41%  против 59%  135 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума