навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Lenovo представи "По-умни технологии за всички"

2019-09-10 0

Lenovo представи

На годишното Tech Life събитие на компанията Lenovo представи серия от нови устройства за по-умен дом, лаптопи, устройства с добавена реалност и мобилни устройства, създадени, за да осигурят "По-умни технологии за всички". "Умни" означава иновация, нарушаване на правилата и разбиване на границите. Вместо това обаче думата вече е синоним на "свързаност". Lenovo се фокусира върху непрекъснатата си визия и ангажимент да разработва технологии, които са не само по-умни, но и по-достъпни и полезни за всички. Като глобален лидер Lenovo вярва, че е нейно задължение да разработва технологии, които променят света и могат да създадат едно интегрирано, по-надеждно и по-устойчиво дигитално общество – за всички и навсякъде.

Lenovo представя един нов клас водещи в индустрията лаптопи, разработени съвместно с  Intel® като част от първата иновационна програма на компанията под кодовото име Project Athena. Те са сред най-тънките, най-леките и най-иновативни устройства с изкуствен интелект, създавани до момента, с най-новите процесори на Intel Core™ и Windows 10.

Новите 14-инчови Yoga C940 и Yoga S740 имат ексклузивни смарт функционалности, които се адаптират към нуждите на потребителя. Сред тях е Super Resolution за видеа до FHD 1080p на Windows Media Player и Q-Control, който може динамично да увеличи живота на батерията на компютъра, когато се активира режимът на интелигентно охлаждане, работещ с изкуствен интелект. Той следи температурните компоненти на устройството и помага за по-добрия контрол на вентилатора. Добавете го към Modern Standby, който позволява на лаптопите Yoga да изпълняват задачи във фонов режим, като например получаване на имейли докато е в спящ режим и незабавно "събуждане" подобно на смартфон. 

Новите лаптопи от серията Yoga на избрани пазари разполагат с по-умни възможности чрез гласовия асистент Amazon Alexa. В стремежа си да подобри начина, по който търси и възстановява информация, Lenovo представя три нови актуализации на Alexa в потребителските персонални компютри. Те са:

Поддръжка на заключен екран: Можете да говорите с Alexa, когато лаптопът е отворен и заключен или в спящ режим – тя ще ви отговори незабавно със съобщения, които се появяват в долната част на екрана. 

Актуализирани изображения за умен дом: Избрани устройства от серията Yoga вече са с познатата визия, която хората са свикнали да виждат при управлението на устройствата за умен дом с мобилното приложение на Alexa.

Поддръжка на много езици: Можете да говорите с Alexa на множество езици, без да е нужно да променяте настройките. В момента се предлага на английски и немски.

14-инчовият Lenovo Yoga C940 е новият мултифункционален лаптоп "2-в-1", който променя дефиницията за по-умна производителност и дизайн с изцяло металното си шаси и умни вградени функционалности, като например TrueBlock Privacy, биометрична автентикация с Windows Hello и писалка със специално отделено място за съхранение, позволяващо зареждане и Windows Ink. Активирайте ексклузивния Q-Control, като натиснете Function-Q, за да преминете в режим "интелигентно охлаждане". Така автоматично настройвате производителността и оптимизирате живота на батерията на базата на задачите, които се изпълняват. Lenovo Yoga C940 е с по-добър живот на батерията до 17,5 часа в FHD и до 10,5 часа с UHD екран.

Новият Lenovo Yoga C940 (15-инчов) е най-добрият мултифункционален лаптоп тип "2-в-1" с отличителни детайли на дизайна, като елегантна извивка на капака за по-добър захват, с място за съхранение на писалка, където тя се зарежда, TrueBlock Privacy капак и биометрична автентикация с пръстов отпечатък Windows Hello за безкомпромисна сигурност. Ще се радвате и на висока производителност, бърза Wi-Fi 6 свързаност, най-новите функционалности на Alexa и по-бърза редакция на видео, снимки с процесорите 9-то поколение Intel Core и опционален 4K VESA400 HDR екран с 500 нита яркост и ултратънки рамки. 

Трансформирайте умния си дом с Lenovo и Google Assistant™ 

Lenovo отново разбива границите на таблетите с Android™ и иновациите за умния дом с два нови смарт таблета с Google Assistant: Lenovo Yoga Smart Tab и Lenovo Smart Tab M8

Yoga Smart Tab и Lenovo Smart Tab M8 ви служат не само за развлечение и медийно съдържание, но и като hands-free хъбове за умен дом с Ambient режима на Google Assistant. Те ви осигуряват удобство, пестят време и са незаменими устройства за всеки модерен умен дом.

за 48%  против 52%  188 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума