навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

MMD демонстрира изключителен избор на монитори Philips на IFA 2019

2019-09-05 0

MMD демонстрира изключителен избор на монитори Philips на IFA 2019

Посетителите на щанда на Philips на IFA 2019 (Берлин, 6-11 септември 2019 г.) ще бъдат изненадани: огромен набор от монитори на Philips, с размери и функции, предназначени да задоволят нуждите на потребителите вкъщи, както и тези на професионалистите във всяка област. Независимо дали тези нужди са за по-добро представяне на картината, повече сигурност, ултра свързаност, по-голяма творческа свобода или игри на високо ниво , най-новите монитори на Philips имат решение.

Тотално потапяне: извивки за вашето визуално удоволствие

Извитите монитори на Philips извеждат преживяването при гледане на съвсем ново ниво, осигурявайки по-персонална, по-потапяща работа и игра. Извитите екрани предлагат по-увлекателно изживяване, като имитират естествената извивка на окото, свеждат до минимум изкривяванията, докато създават фин потапящ ефект, който привлича потребителите.

Определени формати предлагат дълбочина от 1500R или 1800R, като разширяват видимото поле и влизат в периферното зрение на потребителите за оптимален зрителен комфорт.

Осезателни решения: технология, която можете да докоснете

Технологията със сензорен екран е звездната функция за тази година. Всички монитори Philips SmoothTouch, които са представени на IFA, включват иновативен Projected-Capacitive (P-Cap) тъч с поддръжка на до 10 точки за най-доброто потребителско изживяване.

Идеално подходящи за информационните и търговски зони, хотелиерството и сектора на образованието, тези универсални монитори се предлагат с множество функции за допълнително удобство и гъвкавост.

Усъвършенстваната IP54 защита означава, че водата и прахът не представляват почти никаква заплаха, докато многобройните възможности за свързване и плавното регулиране на ъгъла гарантират по-голям комфорт и лекота на използване.

Професионална мощност: нови клавиши за отключване на вашата производителност

Тази година моделите включват функции за повишаване на свързаността, като USB 3.1, USB-C докинг, USB-A докинг с DisplayLink и DC-out; функции за подобряване на сигурността, като превключваема технология за поверителност и изскачаща уеб камера Windows Hello ™; функции за осигуряване на устойчивост, енергоспестяващ PowerSensor, LightSensor и Zero Power Switch; функции, за да извлечете максимално удоволствие от всеки работен ден, като 4K UHD резолюция, ултра широка технология за цветовете, режим LowBlue, режим EasyRead и много други.

Игра на следващо ниво: изживяването, което винаги сте искали

Мониторите на Philips предлагат на потребителите игрово изживяване като никой друг. 

Моделите, които са изложени на IFA, са препълнени с най-модерни функции, за да осигурят гладка, бърза, високопроизводителна игра и привличащи вниманието графики. В допълнение към подобряващите комфорта иновации са и такива защитаващи зрението, които да направят всяка минута прекарана в игра още по-приятна. Освен това, благодарение на ползотворното партньорство с известните британски аудио експерти Bowers & Wilkins, 55-инчовият модел включва ексклузивни високоговорители Bowers & Wilkins с три отделни игрови аудио режима, за да предложи на потребителите неземно звуково изживяване.

за 47%  против 53%  146 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума