навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

MMD представя хибридни USB докинг монитори Philips

2019-07-09 0

MMD представя хибридни USB докинг монитори Philips

MMD, водещият специалист в областта на дисплеите обявява пускането в продажба на 24-инчовия LCD монитор Philips 241B7QUBHEB и 27-инчовия LCD монитор с USB докинг станция Philips 272B7QUBHEB. Проектирани с мисъл за съвременните професионалисти, тези монитори разполагат с множество функции, които пестят време и подобряват производителността, за да опростят и улеснят работния ден. От гъвкавостта на USB докинг станцията с USB Type-C порт до визуалните характеристики на IPS технологията, и от сигурността на изскачащата уеб камера до комфорта на SmartErgoBase, тези нови монитори Philips са идеален инструмент за бизнес нуждите.

Простота и продуктивност

Philips 241B7QUBHEB и Philips 272B7QUBHEB разполагат с вградена USB докинг станция, оборудвана с DisplayLink технология, която предлага удобството на универсалната репликация на портовете, така че потребителите да могат бързо и сигурно да свържат своя лаптоп към мрежата, да прехвърлят файлове, да гледат видеоклипове и др., благодарение на един единствен USB кабел с тип C и тип A конектори. Всички периферни устройства, включително клавиатура, мишка и RJ-45 Ethernet кабел се свързват към докинг станцията на мониторите, намалявайки бъркотията на работното място, като същевременно повишават продуктивността. Благодарение на DisplayPort-out няколко дисплея с висока разделителна способност могат да бъдат свързани само чрез един кабел. Накрая, USB 3.2 високоскоростна технология за пренос на данни означава, че потребителите могат бързо да заредят ноутбука си директно от монитора, както и да предават свръхскоростни данни.

Привличащи погледа изображения

За професионалистите, които изискват кристални, детайлни изображения, работата с Philips 241B7QUBHEB и Philips 272B7QUBHEB със сигурност ще бъде истинско удоволствие. И двата монитора са оборудвани с IPS технология, която за разлика от TN панелите, постоянно предоставя наситени, живи цветове, чиято точност и яркост са идеални за графични дизайнери, CAD инженери, фотографи и видео редактори. IPS позволява и изключително широки зрителни ъгли от 178/178 градуса, което означава, че екранът може да се разглежда от почти всеки ъгъл, включително и в обърнат режим на 90-градуса. За още по-зрелищни визуализации 272B7QUBHEB разполага с CrystalClear Quad HD резолюция, както и с Ultra Wide-Color за забележително, брилянтно качество на картината и разкошни, искрящи цветове.

Защита за потребителите и околната среда

Philips 241B7QUBHEB и Philips 272B7QUBHEB включват набор от функции за защита, както на потребителите, така и на околната среда. Иновативната, сигурна Windows Hello™ изскачаща уеб камера с технология за лицево разпознаване може безопасно да се прибере, когато не се използва, като по този начин елиминира риска от любопитни очи. Физическият комфорт също е гарантиран, благодарение на щадящият зрението режим LowBlue, както и на ергономичната SmartErgoBase, която позволява на потребителите да позиционират монитора на точната височина и ъгъл, които отговарят най-добре на техните нужди. Околната среда също има полза от тези монитори, благодарение на технологии като енергоспестяващият PowerSensor, както и 85% рециклирана пластмаса, корпус без съдържание на PVC/BFR, без живак или олово и 100% рециклируеми опаковъчни материали.

за 46%  против 54%  186 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума