навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Mitsubishi Heavy Industries получи златна награда за дизайн за серията FDTC

2019-05-22 0

Mitsubishi Heavy Industries получи златна награда за дизайн за серията FDTC

Mitsubishi Heavy Industries (MHI) получи престижната златна награда за дизайн Golden A' Design Award в категорията „Инженерен и технически дизайн“ за 2018–2019 година. 

Компактната климатична система от касетъчен тип FDTC, чийто уникален дизайн е създаден от германската фирма за индустриален дизайн Zweigrad GmbH and Co. KG, осигурява динамично охлаждане и отопление за най-различни приложения. Със своите ниски експлоатационни разходи и висока енергийна ефективност, атрактивната климатична система с панел за предотвратяване на усещането за течение предлага изключителен комфорт за крайните потребители. Усъвършенстваните инженерни характеристики и новият дизайн осигуряват гъвкавост и предоставят комфорт в офисната и търговската среда и в местата за отдих и развлечение. 

Призът е огромно признание за челната позиция на Mitsubishi Heavy Industries на пазара на климатични системи и затвърждава лидерството на производителя след спечелената сребърна награда за дизайн Silver A’ Design Award за климатичната серия SRK-ZSX през 2017-2018 година.

"За нас е изключителна чест, че касетъчните ни климатизатори FDTC са удостоени с тази награда. Разработката на системата налагаше да работим в тясно сътрудничество с нашите дизайнери. Това ни помогна да разберем предизвикателствата на съвременния пазар за климатични системи, за да предоставим най-подходящото решение, фокусирано върху комфорта", коментира Риочи Кария, изпълнителен директор на Mitsubishi Heavy Industries Европа.

Церемонията по награждаването ще се състои на 28 юни 2019 година в Teatro Sociale Como в Комо, Италия.

Официален вносител за България на климатици Mitsubishi Heavy Industries, Япония, е Кондекс ЕООД.

 
за 48%  против 52%  715 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума