навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

D-Link пуска на пазара нови рутери от серията Smart Mesh

2019-05-13 0

D-Link пуска на пазара нови рутери от серията Smart Mesh

D-Link, световен лидер в мрежовите решения, обяви своята нова серия Wi-Fi рутери Exo Smart Mesh, които са солидно допълнение към портфолиото от решения на марката за непрекъсната свързаност в дома. Серията се състои от:

AC1900 Smart Mesh Wi-Fi Router (DIR-1960)
AC2600 Smart Mesh Wi-Fi Router (DIR-2660)
AC3000 Smart Mesh Wi-Fi Router (DIR-3060)

Тези D-Link рутери от ново поколение предлагат висококачествена Wi-Fi връзка, комбинирана със защита от McAfee, за да предоставят по-бърза и по-сигурна домашна мрежа. Всички модели идват с петгодишен абонамент за McAfee Secure Home Platform, с което всяко устройство в домашната мрежа е защитено чрез блокиране на подозрителните опити за свързване към мрежата или проникването на злонамерен софтуер в нея. Пълен родителски контрол дава възможност за предотвратяване зареждането на неподходящо съдържание от интернет, а също и за определяне на графици за ползване на Wi-Fi мрежата. Рутерите също така предоставят двугодишен абонамент за McAfee LiveSafe ™, който позволява инсталирането на антивирусен софтуер на неограничен брой компютри, таблети и смартфони на един потребител.

McAfee Secure Home Platform включва:

• Блокиране на злонамерени сайтове
• Откриване на отклонения в качеството на връзката и наличие на ботнет
• Допълнителни мрежови настройки за скриване на вашите устройства от очите на хакерите
• Автоматично изключване на връзката на определени устройства, когато сте навън
• Пълен родителски контрол с възможност за дефиниране на забранено съдържание, създаване на профили и графици за ползване на Wi-Fi връзката

Новите рутери работят по най-новия стандарт за безжична връзка 802.11ac Wave 2, което позволява достигане на комбинирани Wi-Fi скорости до 1900 Mbps, 2533 Mbps и 3000 Mbps. За още по-добро покритие на сигнала е възможно ползването на тези рутери заедно със съвместими D-Link Wi-Fi Mesh разширители, за да формират хомогенна и самостоятелна клетъчна Wi-Fi мрежа, позволяваща придвижване из дома без прекъсване на връзката.

"Хората желаят да имат достъп до интернет, който да е едновременно бърз, надежден и сигурен. Със защитата от McAfee новите ни рутери от серията Exo осигуряват високо ниво на киберзащита на домашната мрежа, както и на потребителите, когато са далеч от дома", споделя Кевин Уен, президент на D-Link Europe.

Сред другите важни функции са:

• Възможност за управление с глас на устройства с активиран Google Assistant или Amazon Alexa
• Чрез SPEEDTEST ™, интегриран в самия рутер, може да се разбере истинската скорост на интернета в дома
• Автоматично се изтеглят и инсталират актуализации на фърмуера, за да се осигури най-добрата защита на мрежата и да се активират нови функционалности
• Мощен двуядрен процесор с честота 880 MHz посреща успешно интензивна мрежова активност, което позволява на потребителите да се наслаждават на видео стрийминг без прекъсвания за буфериране, игри без насичане и светкавично интернет сърфиране.

за 50%  против 50%  219 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума