навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

Премиера на книгата "Необичайните заподозрени" от Доминик Карильо

2019-04-19 0

Премиера на книгата

На 18 април 2019 г. от 19:00 ч. столичният клуб "Maze" беше началната спирка, от която "Необчайните заподозрени" стартираха своето приключение.

На представянето на необичайния роман на преподавателя по английски език в Англо-американското училище в България Доминик Карильо 14-годишната Ния (в ролята влезе отговорният редактор на книгата Рия Найденова) и ветеранът от войната Кърт (преводачът Явор Недев) направиха десетките присъстващи съучастници в своето лудо пътешествие. Двамата разпитаха подробно Доминик какви са интересите на съвременните тийнейджъри, какви са предизвикателствата да работиш с деца и възможно ли е приятелството между поколенията.

Саундракът към представянето беше дело на бандата The Nice Driveways, чийто барабанист е самият Доминик Карильо, а под звуците на "Аin’t No Sunshine When She's Gone" и "Superstition" родители, тийнейджъри, родители и страстни читатели станаха част от "Необичайните заподозрени".

Романът "Необичайните заподозрени" е забавна приказка за порастването, изпълнена с перипетии и смях. Книга за всеки възрастен и всяко дете, която ще ви накара да погледнете по друг начин на различията между поколенията.

Доминик Карильо е учител и носител на награди от Сан Диего, Калифорния. Защитил бакалавърска и магистърска степен от "UCLA". След публикуването на "Невероятния възход на Пако Джоунс" (носител на наградата на Сан Диего за най-добър YA роман) Доминик се фокусира върху писането на романи за тийнейджъри. Първият му роман "Да бъдеш Франк Диего" (2012) е задължителен за четене в курсове в Държавния университет на Сан Диего. Втората книга на Доминик, "Американо в чужбина" (2014), е впечатляващ пътепис, публикуван в "San Diego Magazine". Става наистина популярен с двата си романа "Невероятният възход на Пако Джоунс" (2016) и "Необичайните заподозрени" (2018). Когато не преподава, пише, играе баскетбол и свири на барабани.

за 48%  против 52%  381 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума