навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

Депозити с бъдеще - специално предложение от БНП Париба за читателите на Лекс

2019-02-13 0

Депозити с бъдеще - специално предложение от БНП Париба за читателите на Лекс

БНП Париба е водеща банка в Еврозоната и е една от най-стабилните финансови институции в света, представена в 74 държави. Присъства на българския пазар от 1994 г., познава потребностите на своите клиенти и постоянно се стреми да им предлага най-добрите решения. В променящия се свят хората ценят времето си повече от всякога. Това важи с още по-голяма сила за представителите на натоварени и динамични професии като адвокати, съдии, нотариуси и др. 

Затова финансовите експерти на банката създават "Депозити с бъдеще" - иновативен модел за онлайн спестяване, при който не е необходимо посещение на банков клон за откриване и управление на депозитната сметка. До 31 март 2019 г. е валидно специално #smartsaving предложение към читателите на Lex.bg: 50 лева бонус лихва за нови клиенти на БНП Париба, открили своя първи "Депозит с бъдеще" в посочения период на кампанията. Създаването на депозит става лесно, удобно и сигурно през интуитивната онлайн платформа, а услугата е без такси за откриване, поддържане на сметка и онлайн банкиране, свързано с депозити. 

Предложението важи за клиенти, направили онлайн регистрация в платформата "Депозити с бъдеще" от БНП Париба с промо код BonusLX50 до 31 март и открили депозит със срочност 12, 24 или 36 месеца, с минимална стойност 4000 лв. / 2000 евро. Пълна информация за условията на кампанията ще намерите тук.  

За да се погрижите за спестяванията си с онлайн депозит в БНП Париба са ви необходими около 15 минути за първоначална регистрация, която можете да направите в удобни за вас време и място, например вечер у дома. В процеса на попълване на онлайн формуляра е необходимо да предоставите:  

- информация за източниците на вашите доходи;

- копие от вашата лична карта (можете да направите такова с камерата на вашия телефон); повече информация относно събираните от банката лични данни ще намерите тук;

- IBAN номер на ваша референтна сметка в друга банка;

- промо код за участие в кампанията.

Проверете какви са актуалните промоционални предложения на "Депозити с бъдеще" от БНП Париба и заявете вашия онлайн депозит още днес.

за 54%  против 46%  441 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума