навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

12-то издание на финансовия форум "Шумът на парите" ще се проведе в началото на юни

2021-04-14 0

12-то издание на финансовия форум

Топ икономическото събитие "Шумът на парите" ще се проведе на 2 и 3 юни. Организаторите от Profit.bg събират икономическия елит на страната за 12-та поредна година.

В рамките на два дни "Шумът на парите" ще обхване експертните гледни точки в 6 панелни дискусии: "Лични финанси", "На пазар през 2021" и "Двигатели на растежа" на 2 юни, както и "Имоти", "Банки" и "Employer Branding", които ще се проведат в четвъртък – 3 юни.

"За 12-та поредна година екипът на Profit.bg събира икономическите експерти, които да начертаят картата на промените в различните сектори на пазара" - каза Кристиян Костов, организатор на събитието. "2021 година е повече от динамична и компании, и мениджъри, и хората с висока финансова култура ще намерят отговори на важните икономически въпроси по време на дискусиите на Шумът на парите 2021."

Миналогодишното издание, което се излъчи онлайн, заради наложените мерки в страната, достигна до повече от 550 000 потребителя. А сумарно гледанията на дискусиите на живо от сайта на profit.bg, YouTube и социалните мрежи надмина 330 000.

Поради големия интерес към темите и участниците, "Шумът на парите" 2021 и тази година ще излъчва онлайн всички дискусии на proft.bg, както и в социалните мрежи на profit.bg и novini.bg. Ако епидемиологичната обстановка позволява, форумът ще се излъчва на живо от НДК с присъствие на аудитория и възможност за включване на публиката в дискусиите с въпроси.  

В следващите седмици ще станат ясни имената на експертите и компаниите, които ще бъдат под светлините на прожекторите на престижния финансов форум.

Следете Profit.bg и социалните канали на събитието, за да научите първи горещите теми, които ще разгледат експертите на "Шумът на парите" 2021 г.

 
за 57%  против 43%  63 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума