навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Huawei FreeBuds 4i получи зеления сертификат на SGS - Smart Green Certification

2021-04-14 0

Huawei FreeBuds 4i получи зеления сертификат на SGS - Smart Green Certification

Най-новият модел True Wireless слушалки Huawei FreeBuds 4i са наградени със Smart Green Medal от SGS – международно призната организация за проверка, тестване, оценка и сертификация на продукти. Издаденият сертификат показва, че Huawei FreeBuds 4i постигат водещо в индустрията ниво на грижа на опазване на околната среда, здравето и безопасността на потребителя. 

Надеждната сертификация на SGS  

SGS е международно призната организация за оценка и сертификация на продукти, която има богат опит в разработването на различни стандарти. От началото на работата на Huawei в посока зелените стандарти за смарт аудио, експертният екип на SCS активно предлага компетентна помощ, съвети и решения, които помагат на компанията да постигне най-високото им ниво в своите продукти. 

За разлика от сертификацията на повечето продукти, тук експертите на SGS са следвали изискванията за Smart Green Medal и са изследвали задълбочено Huawei FreeBuds 4i в пет направления, включително безопасност на материалите, безопасност при слушане, безопасност при носене, радиационна безопасност и безопасност по отношение на батерията. Всичко това цели да гарантира здравето и безопасността на потребителя при използване на продукта, както и да минимизира отпечатъка върху околната среда след края на използването му.

Huawei FreeBuds Pro получават първия Smart Green Medal на SGS през 2020

Smart Green Medal се различава от обикновените продуктови сертификати. Той изисква по-високи стандарти на научна оценка на продукта и се ползва с голямо уважение в индустрията. SGS сертификацията не само гарантира на потребителя по-здравословен, безопасен и качествен продукт, но и мотивира цялата смарт аудио индустрия да се стреми към спазване на зелените стандарти. 

Концепцията за "зелен продукт" 

Huawei се ангажира да изпълнява своята социална отговорност и да опазва природата и здравето на потребителите си чрез непрекъснати технологични иновации за ефективно енергопотребление и други екологични направления. Концепцията за защита на околната среда, известна като "зелена", е интегрирана във всички аспекти на продуктовото планиране, дизайн, изследователска и развойна дейност, производство, доставки, оперативни дейности и поддръжка. 

Huawei FreeBuds 4i използват PEEK+PU полимерна диафрагма, която е лека и гъвкава, за повече комфорт при носене. R&D експертите постоянно настройват размерите на силиконовите накрайници, за да са сигурни, че те се разполагат по най-естествен и неусетен начин в ухото.

При FreeBuds 4i, Huawei е оптимизирала шумопотискането за най-разпространените потребителски сценарии и локации от ежедневието, като търговски центрове, автобуси, гари и офиси. Направено е допълнително калибриране за най-типичните шумове. 

По отношение на радиационната безопасност, SAR стойността на Huawei FreeBuds 4i е с 40% по-ниска от международния SAR стандарт, приет за защита на здравето на потребителя. Животът на батерията на FreeBuds 4i също отговаря на най-високите стандарти за потребителска безопасност. 

Без компромиси в качеството

Като носители на Smart Green Medal, Huawei FreeBuds 4i са не само "зелени", а и предлагат отлична производителност на отлична цена. В компактното им тяло е разположен 10мм динамичен драйвер, който позволява по-широк обхват от амплитуди за по-силни баси. Животът на батерията е повече от изкушаващ – 7 часа и половина музика при включено шумопотискане или 5 часа и половина непрекъснати разговори. При изключено шумопотискане имате цели 10 часа непрекъсната музика. Не по-малко атрактивно е бързото зареждане – можете да спечелите 4 часа музика само с 10 минути в зарядното.

за 46%  против 54%  54 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума