навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

TP-Link анонсира в България нов AX6600 Wi-Fi 6 трилентов Gigabit рутер с технология OneMesh

2021-04-13 0

TP-Link анонсира в България нов AX6600 Wi-Fi 6 трилентов Gigabit рутер с технология OneMesh

TP-Link, световен лидер в предоставянето на мрежово оборудване за индивидуални потребители и бизнес среда, официално пусна в България новия AX6600 Wi-Fi 6 трилентов Gigabit рутер с технология OneMesh, Archer AX90. Рутерът е част от категорията съвместими устройства  с най-новия стандарт Wi-Fi 6 и внася във всеки дом навигация в бъдещето.  

По-бърз. По-обширен сигнал. Без задръжки на скоростта.

Комбинирайки Tri-Band Wi-Fi  с Wi-Fi 6 висока технология, Archer AX90 осигурява осем едновременни потока данни за по-голямо покритие и максимална работа на устройството. Осемте антени не само подобряват и разпространяват Wi-Fi сигнала във всеки ъгъл на вашия дом, но и ридават елегантен външен вид на модела.

Новият рутер Archer AX90 е идеално решение за потребители, които искат устройство, което предлага високи скорости, стабилни връзки и възможно най-доброто покритие. AX90 предлага на потребителите Wi-Fi Tri-Band на скорост до 6600 Mbps (1201 Mbps в обхвата 5 GHz-1, 4804 Mbps в обхвата 5 GHz-2, и 574 Mbps в обхвата 2,4 GHz) с четириядрен процесор  от 1.5 GHz, който гарантира, че всички устройства работят гладко при възможно най-високи скорости.

Технологията TP-Link OneMesh вградена в Archer AX90, е най-лесният начин за потребителите да формират единна Mesh мрежа - с едно име - така че да се възползват от Wi-Fi покритието в целият дом, осигурявайки стабилна и еднакво качетвена връзка.

Повече свързани устройства, по-малко забавяне

Чрез технологиите Wi-Fi 6 OFDMA и MU-MIMO, потребителите могат да се насладят на използването на множество устройства едновременно, с по-малко закъснение. В същото време те могат да използват Archer AX90 като използват кабелна връзка през няколко порта. С 2.5Gbps WAN/LAN порт, 1 1Gbps WAN / LAN порт, три Gigabit LAN порта и USB 3.0 и 2.0 портове рутерът предлага гъвкавост и много бързи връзки към всички свързани устройства.

"Archer AX90 е решение, което перфектно съчетава необходимостта от сигурна и стабилна мрежа с високи скорости и връзки за множество устройства. Независимо дали говорим за стрийминг на филми, гейминг или ежедневна употреба, Archer AX90 е предлага всичко, всичко най-добро от новия Wi-Fi 6 стандарт чрез уникално и безопасно изживяване", каза Ана Чакърова, Мениджър бизнес развитие за България. 

Пълна сигурност за цялата мрежа

За подобрена сигурност, Archer AX90 предлага стандарта за криптиране WPA3. Потребителите могат да се насладят и на решението TP-Link HomeShield, което им позволява да се възползват от разширени функции като мрежов скенер, усъвършенстван родителски контрол и Качество на услугата (Quality of Service - QoS). Всичко това гарантира безопасно онлайн изживяване за всички свързани устройства, за цялото семейство.

за 65%  против 35%  55 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума