навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Здраве

"Хил клиник" с машина за поддържане и изграждане на мускулатура

2021-03-25 0

Очарователната Деси Цонева се забавлява по време на терапията си в "Хил клиник", където тренира коремни мускули. За майка на две деца тя е в забележително добра физическа форма, но винаги се стреми към оптимално силна средна част. Деси обича фитнеса, но временно е спряла тренировките заради извънредната ситуация в страната.

Единственият в България Star Former е на разположение на пациентите на "Дерма център Хил клиник". Апаратурата е последен писък сред технологиите за тяло и представлява магнитен стимулатор с доказана безопасност. В момент, когато фитнес залите са затворени, а начинът на живот е доста по-занижен като физическа активност, процедурите със Star Former са уникална алтернатива. Магнитната стимулация на Tesla с висока интензивност HITS, позволява за кратко време мускулите да се укрепят, тонизират и да се стегнат без усилие.

Технологията предполага 20-30 минутни терапии, по време на които магнитната енергия селективно се насочва към мускулните тъкани и ги стимулира да се съкращават. Процедурите са особено подходящи за спортуващи хора, които имат травма или по друга причина временно не могат да тренират.  Star Former им гарантира, че ще запазят максимално формата си по време на периода на възстановяване. Има и хора, които трудно създават мускулатура на определени места, например въпреки тренировките не могат да се похвалят с добър бицепс или развити прасци. Star Former отново е в помощ и при такива ситуации. Не на последно място апаратурата предоставя и на по-мързеливите и неактивни хора възможност да укрепят и поддържат мускулатурата си. 

Могат да се третират много зони: глутеус, ръце, рамене, гръб, коремна преса, бедра и прасци. Процедурата е унисекс и по време на цялата стимулация няма неприятни усещания.

 
за 58%  против 42%  76 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума