навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Huawei стартира новия си форум с фотоконкурс "Ново начало"

2021-03-19 0

Huawei стартира новия си форум с фотоконкурс

Мнението и нуждите на всеки един клиент винаги са били сред най-важните приоритети за Huawei Consumer Business Group България. Затова компанията стартира изцяло нов форум, отличаващ се с интерактивен дизайн и различни функционалности. Платформата е разделена на множество категории, целящи да доставят максимално удобство на крайния потребител.

Всеки месец тримата най-активни участници в общността ще получават специална фен награда от екипа на Huawei България

Например, в раздел "Препоръчвани" темите са ръчно подбрани от екипа на Huawei и постоянно се актуализират. В отворената тема "Технически въпроси" всеки един потребител може да получи експертно мнение или съвет от онлайн екипа, който отговаря за техническата поддръжка за България. 

В категорията "Най-нови" посетителите на форума могат да се запознаят с най-актуалната информация, от която имат нужда, възможно най-бързо и ефективно или да зададат своя въпрос. Екипът на Huawei България активно участва в комуникацията във форума и ще ви даде директна обратна връзка. 

За да отпразнува стартирането на новата платформа заедно с потребителите си, Huawei организира и фотоконкурс под мотото "Ново начало". От 12 март до 4 април любителите на мобилната фотография имат възможност да споделят вдъхновяващи кадри, които символизират новото начало за тях. Всички снимки трябва да са заснети с Huawei смартфон и да са качени в коментар към публикацията във форума .  

Креативността няма да остане невъзнаградена, затова победителят в конкурса ще получи мобилен телефон Huawei P Smart 2021. Печелившият ще бъде избран от жури, което включва членове на екипа Huawei България и ще бъде обявен на 9 април с коментар в същата публикация във форума. 

Huawei Ви желае всяко ваше "Ново начало" да въодушевява за още по-големи постижения и незабравими емоции.

за 44%  против 56%  72 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума