навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

"Пощенска банка" предлага дистанционно сключване на застраховки

2021-03-18 0

 "Пощенска банка" вече предлага модерната услуга за отдалечено консултиране и сключване и за застрахователни продукти, пренасяйки процеса изцяло в дигитална среда. Иновативното решение дава възможност на настоящите клиенти в рамките на няколко часа да сключат избрани застрахователни продукти от богатото портфолиото на банката бързо, лесно, безплатно и изцяло онлайн – през тяхното смарт устройство.

Новата услуга на "Пощенска банка" идва в ситуация, в която времето на клиентите е по-ценно от всякога, а необходимостта от застрахователна защита за живота, здравето и доходите е все по-осезаема и осъзната. Банката дава възможност на своите клиенти да изберат защита спрямо техните индивидуални потребности: в случаи на безработица, болничен, за да предпазят живота, здравето и трудоспособността си. 

Със специално разработената по време на пандемията застрахователна програма "Защита на дохода" клиентите на"Пощенска банка"  получават избор от голям брой покрития за пълноценна защита при редица неблагоприятни събития, които могат да доведат до загуба на доход. Сред тях са иновативното покритие "Полагане на грижа за болен", както и изключително необходимата и търсена подкрепа в случай на "Безработица", "Продължителен болничен" и други. Процесът по сключване е бърз и лесен – не са необходими медицински прегледи или документация, а избраните покрития целят запазване на стандарта на живот дори при неочаквани ситуации. 

Програма "Спокоен ден" е специално разработено застрахователно решение, което осигурява стабилна финансова подкрепа за тях или техните близки при настъпване на неблагоприятни събития, свързани с техния живот и здраве в резултат на злополука или заболяване. Програмата е предназначена за физически лица, които могат да избират между три застрахователни пакета с високи лимити на обезщетение и най-подходящия за тях начин на плащане на премията – еднократно за целия срок или разсрочено на удобни месечни вноски. 

"С иновативната услуга отново предоставяме на своите клиенти удобен, бърз и сигурен начин да заявят от всяко едно място и директно през мобилния си телефон желан застрахователен продукт, с който биха си осигурили спокойствие и подкрепа при евентуално настъпване на неблагоприятни събития. За нас на първо място стои здравето и сигурността им, както и тази на служителите ни. Ценим тяхното време и се надяваме, че сме ги улеснили максимално", коментират от "Пощенска банка" . "Тази услуга е логично продължение на нашата стратегия за дигитализация, с която се стремим не просто да предлагаме универсални финансови услуги, а отлично потребителско обслужване, като поставяме нуждите на нашите клиенти в центъра на нашето развитие. Така отново сме още по-близо до тях, предлагайки им точното финансово или застрахователно решение", допълват още от финансовата институция.

Ползвателите на дебитни и кредитни карти, издадени от банката, са защитени със специалните застрахователни програми "Карт протект" и "Защита на плащанията", които също могат да бъдат заявени и сключени изцяло онлайн. Виртуалният помощник EVA Postbank, което е първото мобилно банково приложение в България с интегриран чатбот, помага в избора на застрахователна защита и насочва към подходящ застрахователен продукт.

за 53%  против 47%  74 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума