навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Нови принтери Brother Inkbenefit Plus със система за презареждане на мастило

2021-03-17 0

Нови  принтери Brother Inkbenefit Plus със система за презареждане на мастило

Brother International Europe стартира продажбите на изцяло нова продуктова линия принтери със система за презареждане на мастило.

Печатът е улеснен и по-достъпен с най-новата продуктова гама принтери Inkbenefit Plus от Brother

Новата линия принтери InkBenefit Plus обхваща седем нови устройства – четири от моделите идват с комплект стартови консумативи за до 15000 страници разпечатки: MFC-T920DW, DCP-T720DW, DCP-T520W и DCP-T525W; а три от устройствата разполагат със стартови консумативи за печат на 7500 страници: DCP-T420W, DCP-T425W и DCP-T220.  

Всяко от устройствата в тази продуктова линия има лесна за употреба система за мастило с голям капацитет, която може да принтира до 7,500 страници с черен цвят и до 5,000 страници с циан, жълто и магента мастило. Всички принтери са първоначално оборудвани с бутилки за мастило с пълен капацитет (1x черно, 1x циан, 1x магента, 1x жълто), като MFC-T920DW, DCP-T720DW, DCP-T525W и DCP-T520W разполагат и с допълнителна бутилка за черно мастило в комплекта. 

Всички модели от новата серия предлагат висококачествен печат при 1200 x 6000 dpi и  постигат голям обем от разпечатки, като значително намаляват разходите за печат на страница и честотата на пълненето на мастилото. 

"Нашата линия Inkbenefit успя да промени представите на потребителите за безпроблемен и изключително изгоден мастилено-струен печат и вече години наред е еталон за качество в сегмента. Новите представители на тази серия, които отново са проектирани в Япония, ще дадат на нашите клиенти още по-добра цена за печат и познатата лекота на използване, съчетана с богата функционалност" - каза Ива Тотева, Мениджър "Продажби и маркетинг" в Brother България.

Продуктите могат да бъдат разгледани подробно тук

за 55%  против 45%  74 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума