навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Патентно ведомство проведе заключителна конференция за изпълнението на договор BG16RFOP002-1.004-0002-C05

2021-02-26 0

Патентно ведомство проведе заключителна конференция за изпълнението на договор BG16RFOP002-1.004-0002-C05

Съобщение от Патентно ведомство на Република България.

На 26.02.2021 г. от 10:30 ч. чрез електронна платформа се проведе Заключителна конференция във връзка с изпълнението на Административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ  BG16RFOP002-1.004-0002-C05 с предмет: "Повишаване качеството, ефективността и ефикасността на предлаганите от Патентно ведомство на Република България услуги за бизнеса, свързани със закрилата на обектите на индустриална собственост",  финансиран от Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие, която беше официално открита от д-р Давид Сукалински - заместник-председател на Патентно ведомство на Република България и Ръководител на проекта..

Събитието се проведе с цел да се информира обществеността, заинтересованите лица, както и медиите с изпълнението и постигнатите реални резултати по проект. Бяха представени изпълнените дейности, реализираните резултати и ползи от осъществяването им през целия срок на договора, дори и в условията на внезапно появилата се в глобален световен мащаб COVID-19 пандемия. 

Видно от представените резултати и успешно изпълнените индикатори Патентно ведомство на Република България успява да създаде една устойчива и модерна система, която позволява на потребителите на услуги да работят дистанционно и електронно с институцията.

По този начин се съхрани не само здравето на потребителите на нашите услуги, но се съкрати потреблението на хартия и се улесни максимално процесът на ползване на услугите, които са достъпни и бързи за всички.

 
за 52%  против 48%  81 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума