навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Технологии

Демонстриране на великолепие в края на тази година с визуалната технология NXTVISION

2020-12-02 0

Демонстриране на великолепие в края на тази година с визуалната технология NXTVISION

Независимо дали пътувате или се наслаждавате на празнични тържества у дома, смартфоните от серия TCL 10 предлагат по нещо за всеки, който търси първокласни функции на най-добрата цена. Мощната визуална технология TCL NXTVISION съживява изображения с подобрения в цвета, яснотата и контраста, като гарантира, че в края на годината всички ще имат шанса да се насладят на завладяващо визуално изживяване.

Може би дори сте виждали шест известни, ключови, международни футболисти, които станаха посланици на марката TCL. Този страхотен отбор, състоящ се от френския халф  Пол Погба, италианския вратар  Джанлуиджи Донармама, полския нападател  Кшищоф Пиатек, футболния капитан на Англия Хари Кейн, испанския халф Саул Сигес и германският нападател  Марко Реус, е перфектният отбор за тестване на страхотна технология.

NXTVISION – дисплей който стига далеч

Ако зимата е времето да останете на топло, смартфоните от серия TCL 10 ще ви асистират в тези моменти, като предоставят завладяващо визуално изживяване, което ще "стопли" гледаното от вас съдържание. Чрез подобряване на изображението в реално време, благодарение на TCL NXTVISION и произведените от TCL дисплеи, серията TCL 10 внася живот във вашите изображения. TCL 10 Pro, TCL 10 5G & TCL 10 Plus също са и Netflix HDR10 сертифицирани, и предоставят богато и ярко съдържание с високо качество. За непрекъсната гледка, TCL 10 Pro и TCL 10 Plus предлагат 6,47-инчов FHD + извит AMOLED дисплей с минимални рамки, където екранът изглежда сякаш "пада" от ръба.

NXTVISION - камери за всеки повод

Величието идва в много форми, а серията TCL 10 ви предоставя перфектните инструменти, за да не пропуснете нещо, когато улавяте специалните моменти около вас. Цялата гама интегрира NXTVISION, захранвани с изкуствен интелект (AI) камери, като TCL 10 Pro & TCL 10 5G са с 64-мегапикселови основни четворни камери, TCL 10L и TCL 10 Plus са с 48-мегапикселови задни камери, а TCL 10 SE е с тройна основна камера с AI. Създавайте по-ярки изображения в най-тъмните месеци от годината и събирайте повече в кадъра с камерата с флагманско качество с 118° супер-широк ъгъл. Серията на TCL осигурява и макро обектив за снимки от микросвета в близост до 3,7 см, както и естествени артистични портрети с боке ефект.

Tехнология, която ни свързва

Всеки модел от серията TCL 10 осигурява гладка производителност, която не се отказва от ефективността, позволявайки на потребителите да изпълняват множество задачи през целия ден. Интелигентното управление на мощността включва значителна RAM с мощен процесор и издръжлива батерия, така че да можете да прекарате деня си така, както искате, без да се притеснявате за възможностите на телефона си. Серията предлага и по-ниска консумация на енергия, OTG обратно зареждане и Супер Bluetooth, така че можете да свържете до 4 Bluetooth високоговорителя или да сдвоите до 4 Bluetooth слушалки, за да споделяте музика с повече приятели.

Вършенето на задачи по-бързо ще бъде лесно постигнато с помощта на специалния бутон за Google Assistant. Задавайте му въпроси или му давайте задачи. Това е вашият личен Google, винаги готов да помогне. Потребителите на серията TCL 10 също ще могат да се възползват от последните версии на Android с поне 2 гарантирани надстройки на операционната система и най-нови актуализации за защита на всеки 60 дни, които правят тези устройства винаги безопасни и сигурни.

В момента на българския пазар са достъпни моделите TCL 10SE, TCL 10L и TCL 10Pro.

за 42%  против 58%  1679 гласували
принтирай блогове добави в любими



Новини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума