навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

В класацията SeeNews ТOP 100 SEE: "УниКредит Булбанк" е най-високо в подреждането от българските банки

2020-11-17 0

В класацията SeeNews ТOP 100 SEE:

Водач по активи в страната, "УниКредит Булбанк" заема шесто място в класирането на финансовите институции от цяла Югоизточна Европа

"УниКредит Булбанк" запазва шестото си място в класацията на 100-те най-добри банки на SeeNews за региона на Югоизточна Европа (ЮИЕ). Банката е първа по големина сред българските участници и единственият представител на страната в топ 10. 

Класацията SeeNews TOP 100 включва три основни категории, в които се състезават най-добрите компании от региона на ЮИЕ: SEE TOП 100 Компании, TOП 100 Банки и TOП 100 Застрахователи. Компаниите от банковия сектор се класират според общия обем на активите им.

"Днес, докато здравната криза продължава да вилнее по континентите, темпът на глобално икономическо възстановяване остава до голяма степен несигурен, а също и перспективите за бърз обрат в региона към растеж", посочва главният редактор на изданието Невена Кръстева. 

"Това ново признание за банката, да сме най-високо класираната от българските банки и на престижното шесто място за целия регион, за нас е доказателство, че следваме правилната стратегия – да базираме приоритетите си върху предпочитанията на потребителите на нашите услуги. Благодарение на ускоряването на всички наши дигитални проекти, можем да предложим на клиентите ни сигурност, партньорство и подкрепа в предизвикателната ситуация, така че да сме част от решението в тази криза", каза Теодора Петкова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на "УниКредит Булбанк".

По официални данни за деветмесечието, "УниКредит Булбанк" заема лидерската позиция на пазара по активи (23.1 млрд. лева), депозити (18.7 млрд. лева) и кредити за клиенти (12.7 млрд. лева). 

за 55%  против 45%  69 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума