навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Renault предизвиква революция в сегмента на вановете с новите Kangoo и Express

2020-11-12 0

Renault предизвиква революция в сегмента на вановете с новите Kangoo и Express

За да отговори на нуждите на всички свои клиенти, Renault представя новите Kangoo и Express, налични както в лекотоварна, така и в пътническа версия. Тази гама от четири автомобила ще бъде представена и лансирана от пролетта на 2021 г.

"Renault отново предизвиква революция в сегмента на лекотоварните и пътнически ванове с новите Kangoo и Express. Тези нови допълващи се модели отговарят на разнообразните нужди на професионалисти и частни клиенти. С над 4 милиона продажби от 1997 г. насам, Kangoo е емблематичен автомобил. Renault представя нова иновация в лицето на Easy Side Access на новото Kangoo Van, за да улесни страничното зареждане. Новите Kangoo Van и Kangoo ще се предлагат в електрическа версия, за да отговорят на предизвикателствата на градската мобилност", каза Марк Сътклиф, Старши вицепрезидент, Бизнес подразделение на Алианса за лекотоварни автомобили.

Новото Renault Kangoo Van, иновативният ван с атлетичен и динамичен стил, е насочено главно към автопаркове, занаятчии и търговци, в търсене на специално създаден автомобил за професионалисти, оборудван с най-новите технологии.

Със своите основни иновации Easy Side Access и Easy Inside Gallery, новото Renault Kangoo Van революционизира товаренето и достъпа:

• Easy Side Access (Улеснен страничен достъп): Особено удобно в градските центрове, това нововъведение предоставя на клиентите лесен достъп до товара, независимо от ограниченията за паркиране. Чрез премахването на централната колона, новото Renault Kangoo Van предлага най-широкия страничен достъп на пазара с 1416 мм (два пъти по-голям от предишната му версия).
• Easy Inside Gallery (Сгъваем багажен рафт под тавана): Този сгъваем багажник под тавана е поредното нововъведение, което позволява дълги и обемни предмети да бъдат транспортирани високо, освобождавайки пространство на пода на автомобила.

Новото Renault Kangoo Van се откроява с по-мускулест външен дизайн. Предната част е напълно преработена с хромирана линия между решетката и предната броня. Отличаващо се с изваяните си линии, новото Renault Kangoo Van е усъвършенствано благодарение на изтънчените си материали и хромирани вложки. Неговият чисто нов интериор предлага хоризонтално табло с множество места за съхранение. Новите, изцяло преработени седалки предоставят повече комфорт и издръжливост.

Новото Renault Kangoo Van се отличава с мултимедийната система Renault EASY LINK и нови помощни системи за шофиране, включително дигиталното огледало с постоянна визуализация на зоната зад автомобила. Тази нова система осигурява отлична видимост назад, удобна за лекотоварни автомобили с преграда между пътническото и товарното пространство. Други нови функции включват асистент за стабилизиране на ремаркето и активен спирачен асистент.

Новото Renault Kangoo Van предлага ненадминато разнообразие от размери на каросерията и двигатели. Моделът ще се предлага в две дължини, с ръчна и автоматична скоростна кутия в дизелови, бензинови и електрически версии. Полезният му обем варира от 3,3 до 3,9 m³ в стандартната версия и от 4,2 до 4,9 m³ в дългата версия.

Новото Renault Kangoo, елегантен и просторен пътнически ван с пет места, напълно отговаря на нуждите на динамични семейства с преработен външен вид, повече комфорт и оборудване и нови помощни системи за шофиране. Моделът запазва всичките си интелигентни модуларни функции, популярни сред професионалните клиенти (администрации, местни власти и асоциации).

Новите Renault Kangoo и Kangoo Van ще се произвеждат във фабриката на Renault в Мобеж, Франция. Те ще се предлагат в Европа и на международни пазари.

Новото Renault Express Van, практичният и ефективен ван, е предназначен за млади предприемачи и малки автопаркове, търсещи най-доброто съотношение цена/качество, отговарящо на основните им нужди.

Новото Renault Express Van се възползва от стилистичните кодове на марката, изразявайки здравина и модерност. Оборудван с подсилени седалки, новият интериор носи качество и комфорт на борда. Особено внимание е отделено на местата за съхранение и ергономичността. Той предлага най-голямо пространство за съхранение в своята категория (48 л) и товарен обем от 3,3 до 3,7 m³.

Новото Renault Express Van се възползва от мултимедийна система Renault EASY LINK и помощни системи за шофиране като дигиталното огледало с постоянна визуализация на зоната зад автомобила, предупреждение при наличие на обект в сляпата точка, преден и заден паркинг асистент и широкоъгълно огледало (в сенника на пасажера).

Новото Renault Express, гъвкавият и икономичен пътнически ван, предлага пет места и голям товарен обем. Моделът е насочен към предприемачи за смесена употреба (професионална и семейна), но също така и към занаятчии и търговци.

Новите Renault Kangoo Van и Express Van: силата на Renault Pro+ за професионалисти

• Като експерт на пазара на лекотоварни автомобили от повече от 120 години, Renault поставя в услуга на професионалисти цялото си ноу-хау, предлагайки персонализирани лекотоварни автомобили и услуги и специализирана мрежа от 650 търговски обекта по целия свят с марката Renault Pro+.
Renault е европейският лидер в сегмента на пътнически и лекотоварни ванове от 1998 г. за 21-ва поредна година.
Renault е пионер и лидер в производството на електрически лекотоварни автомобили в Европа за 9-та поредна година. От 2011 г. Kangoo Z.E. е най-продаваният електрически лекотоварен автомобил в Европа с повече от 50 000 продажби към днешна дата.
Renault ще електрифицира цялата си гама от пътнически и лекотоварни ванове до 2022 г.

за 51%  против 49%  65 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума