навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

От наградите Global Private Banking Awards: Частното банкиране на "УниКредит Булбанк" е най-доброто в България

2020-11-11 0

От наградите Global Private Banking Awards: Частното банкиране на

Частното банкиране на "УниКредит Булбанк" е обявено за най-доброто Частно банкиране в България. Признанието се връчва от наградите Global Private Banking Awards на международните издания PWM  и The Banker.

Победителите са избрани на база на услугите, които предоставят на своите клиенти. В продължение на месеци квалифицирано жури прави проучване на различни пазари като взима предвид ключови показатели за изпълнение, управление на риска, стратегии за растеж, бизнес модел, иновации и др. 

От изданията подчертават, че наградените банки се открояват като лидери на техните пазари и предоставят на клиентите си висока добавена стойност. 

Частното банкиране на "УниКредит Булбанк" е базирано на върха на сегмента и е лидер на пазара в България като остава надежден и доверен партньор на клиентите като им предлага уникална експертиза и индивидуални решения.

"Частно банкиране на "УниКредит Булбанк" има висока добавена стойност за клиентите си. Стремим се да предоставяме качествено банкиране, бързи и дигитални решения, съобразени със специфичните индивидуални нужди на клиентите. Целта ни е да сме доверен партньор на нашите клиенти като им предоставяме най-добрите в своя клас услуги чрез висока експертиза на екипа на Частно банкиране, базирайки се на инвестиционната стратегия на групата. Това голямо признание от международните издания PWM и  Тhe Banker е факт благодарение на усилията на целия екип, както и на успешното взаимодействие с клиентите. Наградата е признание и за нашите клиенти, защото техните успехи са това, което прави и "УниКредит Булбанк" успешна", коментира Дарин Пешев, директор на управление Частно банкиране в "УниКредит Булбанк".

за 49%  против 51%  77 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума