навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Новите Renault Trafic Combi и SpaceClass - още по-приятно преживяване на борда

2020-11-03 0

Новите Renault Trafic Combi и SpaceClass - още по-приятно преживяване на борда

Renault с предварителна информация за изцяло новата си гама Trafic за пътнически транспорт, състояща се от два модела: новото Renault Trafic Combi и новото Renault SpaceClass

"Тази година емблематичното Renault Trafic, три поколения истинска история на успеха, отбелязва своята 40-годишнина с над 2 милиона продадени автомобила в 50 държави. Това е възможност за обновяване на Renault Trafic Combi и SpaceClass с отличителен дизайн, разширена гама двигатели и системи в помощ на водача за по-голяма безопасност, част от света на пътническите автомобили. Благодарение на тези версии, предназначени за местните власти и големите семейства, за VIP транспорта и клиентите, търсещи приключения, всеки ще открие подходящия за него автомобил." сподели Марк Сътклиф, Старши вицепрезидент, Бизнес подразделение на Алианса за лекотоварни автомобили.

Новото Renault Trafic Combi е специално предназначено за професионалисти в пътническия транспорт (компании или общности) и големи семейства. То отговаря на техните нужди от обем и модуларност без да прави компромис с комфорта и броя седалки. Новото Renault SpaceClass посреща очакванията на най-взискателните водачи и пътници, търсещи функционалност, простор и ексклузивен комфорт. 

Изразителен екстериорен дизайн, нов цвят Rouge Carmin

Новите Renault Trafic Combi и SpaceClass се изявяват с нов хоризонтален преден капак и вертикална решетка, която им придава повече здравина. Същевременно дизайнът придобива повече финес и изразителност с новите брони и full LED предни фарове, свързани с хромирана линия, напомняща на емблематичния за идентичността на Renault С-образен светлинен подпис. Новите Renault Trafic Combi и SpaceClass предлагат електрически сгъваеми огледала, нови 17-инчови джанти – с ефект "диамант" при версията SpaceClass – и по-елегантни тасове. Те са налични в седем цвята, включително новия Rouge Carmin, който придава пищен вид на дизайна. Новите Renault Trafic Combi и SpaceClass могат да бъдат адаптирани към всякакви желания на клиентите.

Преработен интериор, оптимизирано пространство

Изцяло новото арматурно табло, подчертано от хоризонтална лента, преминаваща плавно в панелите на вратите, създава впечатлението за повече пространство на борда. Интериорът включва нови места за съхранение на вещи. Новата топка на скоростния лост и контурите на бутоните за управление на климатика са украсени с хром за по-голяма хармония. Нови цветове и материали обогатяват наличните за клиента опции за персонализация. Новото Renault Trafic SpaceClass изпъква с ексклузивно арматурно табло в цвят Gris Météor за повече елегантност.

Винаги високо ценени от клиентите, новите Renault Trafic Combi и SpaceClass предлагат товарен обем до 1,8 м³ и изключителна модуларност за до 9 пътници.

Иновации, свързаност в автомобила

Мултимедийната система с навигация Renault EASY LINK е новост на борда. Съвместима с Android Auto и Apple CarPlay, тя извежда информация на 8-инчов екран и се предлага с индуктивно зарядно за смартфон, за да сте свързани със света през целия ден. С обем за съхранение от 86 литра в купето новите Renault Trafic Combi и SpaceClass предлагат лесен достъп до местата за съхранение и стигат още по-далеч с новата жабка Easy Life, която осигурява над 6 литра място за съхранение на една ръка разстояние.

Системи в помощ на водача, безопасност и комфорт на пътя

За да подпомогнат шофирането в пълно спокойствие и безопасност, новитеRenault Trafic Combi и SpaceClass  предлагат нови системи в помощ на водача от последно поколение. Те включват адаптивен круиз контрол за поддържане на избраната скорост, активен спирачен асистент при извънградско шофиране, който предупреждава водача и активира спирачките вместо него за избягване на сблъсък, и предупреждение при напускане на лентата на движение, което го предупреждава при неволно пресичане на непрекъсната или прекъсната линия. Друга нова функция е предупреждение за наличие на обект в "сляпата" точка на автомобила, което улеснява престрояването. Нова предна въздушна възглавница, подходяща за двама пътници, също увеличава безопасността на борда.

Дизелови двигатели, автоматична трансмисия EDC

Новите Renault Trafic Combi и SpaceClass  предлагат три дизелови двигателя: новият dCi 150 (с механична или автоматична скоростна кутия EDC), който получава още 5 к.с., нов dCi 110 (с механична скоростна кутия) и двигателят dCi 170 (с автоматична скоростна кутия EDC). Новите Renault Trafic Combi и SpaceClass  предлагат по-голям пробег, адаптиран към различните начини на ползване от клиентите.

6-степенната автоматична трансмисия с двоен съединител EDC, налична при двигателите със 150 и 170 к.с., подобрява комфорта и бързите реакции с плавна смяна на предавките. Оборудвана с технологията Stop & Start, гамата е в съответствие с новите изисквания на стандарта Euro 6D FULL.

Подробности за новата гама за пътнически транспорт Trafic, представена от новото Renault Trafic Combi и SpaceClass , ще бъдат разкрити в началото на 2021 г. преди лансирането им през месец март 2021 г.

за 46%  против 54%  70 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума