навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Новият Honda Jazz e:HEV на финалите на Autobest 2021

2020-10-16 0

Новият  Honda  Jazz e:HEV на финалите на  Autobest  2021

Най-новото поколение на Honda Jazz се нареди сред седемте финалиста в категория "Best Buy Car" и ще претендира за престижната европейска награда Autobest  2021.

Предлаганият само в хибридна версия Jazz бе представен по-рано през годината и е ключов модел в ангажимента на Honda да електрифицира на 100% европейската си моделна гама до 2022 г.

Това е третият номиниран модел на Honda, който достига до финалите на Autobest  . Досега това са били HR-V през 2016 г. и Civic през 2018 г. Журито на Autobest  включва 31 от най-влиятелните автомобилни журналисти в Европа, сред които и българин. Именно те избират най-доброто предложение от пълната моделна гама, достигнала до европейските купувачи. 

Jazz e:HEV и Jazz Crosstar e:HEV издигат на нови висоти автомобилния дизайн и електрическата мобилност. Новото поколение на Jazz осигурява лесно управление, съчетано с икономичност и незабавна реакция. Динамиката е допълнена от водещи в класа нива на интериорното пространство, комфорта и практичността. И двете версии са част новата гама на Honda, минала под знака на e:Technology. Те са и първите от общо шестте електрифицирани модела на Honda, които компанията планира да пусне на европейския пазар до 2022 г. 

Системата e:HEV е напълно нова разработка, направена специално за Jazz. Проектирана е така, че да осигурява наслада от шофирането. Състои се от два електрически мотора, съчетани с 1,5-литров бензинов i-VTEC двигател, литиевойонна батерия и иновативна трансмисия с фиксирани предавки. Всички те работят в съвършен синхрон заедно, за да осигурят най-доброто съотношение между икономичност и ускорение в класа. 

Интуитивната технология Honda Connect от ново поколение с лекота свързва пътниците с всичко от всекидневието им и включва лесно управляем набор от инфоразвлекателни услуги.

за 50%  против 50%  153 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума