навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Lenovo представя по-интелигентни иновации и дизайн със своята нова линия потребителски устройства

2020-09-01 0

Lenovo представя по-интелигентни иновации и дизайн със своята нова линия потребителски устройства

Насладете се на истински завладяващо забавление и по-висока продуктивност със задължителните за този сезон устройства, които са още по-интуитивни, усъвършенствани в дизайна до последния детайл и невероятно стилни. Точно навреме за сезона на подаръците, Lenovo представя набор от първокласни продукти, целящи да предложат по-добро изживяване за потребителите - сред тях са Lenovo Yoga Slim 9i - лаптоп с калъф от естествена кожа, универсалният конвертируем лаптоп Lenovo Yoga 9i и стилният гейминг лаптоп Lenovo Legion Slim 7i.

Отличете своя по-интелигентен стил с Yoga

Организирайте натоварения си живот с последната иновация на нашия най-актуален потребителски под-бранд компютри Lenovo Yoga, предлагащи прецизна изработка, Windows 10 и зашеметяващи визуализации за потребителите с изискан вкус. Този нов клас тънки лаптопи, включващи ултратънкия Yoga Slim 9i и новия 14-инчов конверитируем Yoga 9i, които също са с покритие от  естествена кожа, са създадени да осигурят лесна преносимост и зашеметяващ външен вид без компромис с продуктивността, начина на работа и живота на батерията.

И двата лаптопа предлагат изключително бърза реакция със следващо поколение процесори Intel Core (очаквани скоро) в комбинация с графики, базирани на архитектурата, от Intel Xe . Yoga 9i идва и с по-голяма 15-инчова опция и работа с до 10-то поколение мобилен процесор Intel Core i9 HK-Series, подобрен от мощния NVIDIA® GTX 1650 Ti сMax-Q Design, за да засили вашата креативност.

Неделима част от новия 14-инчов лаптоп Yoga Slim 9i и детайл по избор на 14-инвовия конвертируем Yoga 9i – за първи път при лаптопите Lenovo е черноно покритие от естествена кожа, прикрепено към аерокосмическото алуминиево шаси за по-голяма издръжливост.

Специална технология на свързване от 20 стъпки позволява на кожата да запази първоначалния си вид с естествените несъвършенства, които правят всеки продукт уникален. Този процес се извършва изцяло на ръка и изисква невероятно внимание към детайлите и изработката; всеки калъф има термо печат с логото на Yoga, върху което след това се поставя отразяващ гланц, за да го открои. 

Както при всяко луксозно кожено изделие, мекият и естествен външен вид привлича вниманието и осигурява най-високите стандарти за качество, като всеки от тях се проверява в различни условия, включително излагане на ултравиолетова светлина и напрежение, както и до 3 кг притегателна сила за тестване на издръжливостта. Тези качествени материали са отговорно подбрани от водещ производител на естествени кожи, който стои зад много от съвременните популярни брандове.

Конвертируемият Yoga 9i се предлага и в различни, изцяло метални цветове, включително и топлият Mica на 14-инчовия лаптоп и Slate Grey на 15-инчовия модел.

Премиум забавление от вкъщи или от всяко друго място

За да осигурят възможно най-доброто зрително и звуково изживяване, всички от представените днес Yoga лаптопи предлагат зашеметяващи визуализации, осигурени от Dolby Vision, за изключително динамично качество на картината и впечатляващ звук, благодарение на системата Dolby Atmos® Speaker, който идва от двойните спийкъри на лаптопа Yoga Slim 9i или от усъвършенствания завъртащ се саундбар, способен да пресъздаде Dolby Atmos преживяванията чрез Yoga 9i. Подобренията в дизайна включват по-голям звуков тунел и оптимизирано разположение на спийкърите в механизма на завъртане за по-ясен и задълбочен звук във всеки режим. Моделът Yoga Slim 9i с UHD дисплей предлага също и 3D Curved-edge Display като първокласна опция за още по-изтънчена визия, вдъхновена от микро-границите на смартфона.

Страхотен и отзивчив 

Интерактивният сензорен екран е стандартен както при Yoga Slim 9i, така и при конвертируемия Yoga 9i 2-в-1. Превърнете забавлението в начин на живот с многофункционалния 14-инчов Yoga 9i с до 4K IPS VESA DisplayHDR 400 и метална конструкция с тегло само 1.37 kg (3.02 lbs), или изберете 15.6-инчовата опция на панела до 4K IPS VESA DisplayHDR 400, също с 500 нита яркост и тегло 2 кг (4.4 lbs). Защитете зрението си, докато работите продължителни часове на лаптопа си, като настроите тоновете на дисплея с Eye Care Mode чрез Lenovo Vantage.

По-интелигентни функции за по-голямо удобство

Съчетавайте безпроблемно работа, забавление и любими проекти много по-бързо благодарение на интелигентните функции. Включете вашия лаптоп Lenovo, като просто отворите капака. Усъвършенстваната клавиатура на лаптопа Yoga се предлага с механизъм на плавно натискане на бутоните за гладко и удобно писане. Yoga Slim 9i също има Smart Sense Keyboard, която автоматично настройва светлините на клавиатурата в зависимост от светлината на околната среда.

За да сте още по-защитени, докато използвате Yoga 9i, просто плъзнете механизма за защита на уебкамерата TrueBlock Privacy Shutter. Представена за първи път при Yoga 9i, тази функция за сигурност е нова стъпка в поверителността, насочена към поддържане на по-тънка горна рамка, докато продължава да не допуска нежелани зрители – просто кликнете превключвателя отстрани, за да изключите захранването на вградената инфрачервена камера за ваше успокоение. IR камерата ви и Windows Hello работят с Lenovo Smart Assist, за да постигнат по-интелигентни функции, благодарение на Lenovo, както и по-сигурно отключване на лаптопа чрез разпознаване на лицето. Освен това, ще получите известия за сигурност и автоматично заключване на екрана, ако се отдалечите, благодарение на софтуер от Glance by Mirametrix®. Вашият лаптоп ще активира и аларма, ако бъде преместен без ваше разрешение дори само ако му обърнете гръб. Лаптопите Yoga, представени днес, също могат и да автоматизират мащабирането на видео съдържанието до 4К от 1080p чрез механизъм на Windows Media Player и популярните днес уеб браузъри, познати като Super Resolution 2.0.

За още повече hands-free функционалности, използвайте вградените микрофони, за да говорите на Alexa® дори когато компютърът ви е заключен. Може да зададете известия, да контролирате интелигентния си дом, да пускате музика или да пропускате песен, да увеличите звука и всичко това без да се налага да отклонявате вниманието си от документа, по който работите, или от сайта, който разглеждате. Синхронизирането на дома ви може да е още по-лесно с опцията Alexa Announcement, която ви позволява да предавате кратки съобщения на устройствата, работещи с Alexa. През следващите месеци може да очаквате още повече функции от Alexa, които ще ви помогнат да останете свързани, да слушате музика и да контролирате интелигентния си дом.

Живот на батерията и по-добра свързаност

Нашите лаптопи са не само по-тънки, по-леки и по-бързи, но и с по-ефективно захранване. Насладете се на по-бързо зареждане и по-добра работа без да прегрявате и натоварвате системата благодарение на интелигентното двойно зареждане, вградено в новия Yoga Slim 9i. Тази специална функция, заедно с увеличения капацитет на батерията от 52WHr до мощните 63.5WHr, означават по-малко шум от вентилатора за по-добро преживяване и по-дълъг живот на батерията до 20 часа, което надвишава нашия стандарт Rapid Charge Express с удивителното възпроизвеждане на видео в продължение на 4 часа след само 15 минути зареждане. 

Насладете се на изключителни игри с най-лекия гейминг лаптоп в света 15-инчовият GeForce RTX™

Този сезон предлага на геймърите много възможности да прекарат повече време, играейки любимите си игри. Но когато дойде време за работа и училище, не забравяйте, че гейминг лаптопите със своите прецизни графики и Windows 10, могат да бъдат използвани не само за игри. За да ви дадем свободата да вземете със себе си устройството, където и да се намирате, ви представяме най-лекия гейминг лаптоп в света GeForce RTX, наличен в компактен 15-инчов размер с новия Lenovo Legion Slim 7i и до 10-то поколения мобилен процесор Intel Core i9 HK-series, който осигурява изключителни гейминг изживявания. Предлага се в цвят Slate Grey и е създаден от аерокосмически алуминий за здравина и изключителна лекота. Фино калибрираният гейминг лаптоп предлага впечатляваща скорост на кадрите и намалени нива на натоварване.

Действа като професионалист, издържа на напрежение

По-малкото натоварване при размер 17.9 мм (.71 инча) и тегло едва 1.86 кг (3.96 lbs) означава и повече мобилност, подпомогната от 71WHr батерия с до 7.75 часа живот на батерията22 и Rapid Charge Pro.23 За да създаваме по-тънки, по-леки и по-мощни гейминг лаптопи всяка година, непрекъснато оптимизираме топлинната ефективност чрез по-интелигентните решения за отвеждане на въздушния поток Lenovo Legion Coldfront 2.0. С новите машинно поставени отвори, разположени над клавиатурата, нашата преработена система за всмукване на въздух е с 31% по-голяма при Lenovo Legion Slim 7i за по-добро управление на отделената топлина по време на продължителна игра и до 115% повече въздушен поток, преминаващ през CPU и GPU в сравнение с предишни генерации. В комбинация с увеличен брой лопатки на вентилаторите, които да излъчват повече свеж въздух и с интелигентна 5-точково сензорна решетка, която следи системата, за да е 2 стъпки напред от всички изисквания за мощност, охлаждащите вентилатори няма да са толкова шумни, че да заглушат изключително завладяващия звук от системата Dolby Atmos Speaker със Sound Radar от Dolby, включени в добре проектираната акустична камера на лаптопа, намаляваща шума.

Бъди готов за битка с още по-интелигентни функции

Стартирайте лаптопа си и го включете с едно кликване чрез биометричния четец Fingerprint Reader, вграден в бутона с включване, а за по-голяма сигурност използвайте вградения механизъм Privacy Shutter на уебкамерата. И понеже нуждите и предпочитанията на всеки геймър са различни, ние предлагаме до 2TB M.2 NVMe PCIe SSD (RAID 0) място за съхранение, до 32GB 3200 MHz DDR4 памет и различни 15.6-инчови опции на екрана, включително до 4K IPS VESA DisplayHDR 400 със 100% Adobe RGB, честота на опресняване 60Hz, и 600 нита яркост – идеална за стриймъри. А ако се интересувате от eSports и предпочитате да постигнете 144 кадъра в секунда (FPS) при 144 Hz за по-малко забавяне на Full HD IPS дисплей със 100% sRGB цветова гама, изборът е изцяло ваш. Всеки един от зашеметяващите ни визуални дисплеи предлагат обширното 85.6% обхващане на екрана и поддържане от Dolby Vision, който пресъздава забавлението чрез невероятна яркост, контраст, цвят и детайли. В сравнение със стандартната картина на компютрите, Dolby Vision осигурява цветове и акценти, които са още по-светли дори с тъмни оттенъци. Резултатът е изтънчено и реалистично изображение, което ще ви накара да забравите, че гледате екрана на лаптопа си.

Правим така, че клавиатурата да се усеща по-механична

Лаптопът Lenovo Legion Slim 7i се предлага с подобрена клавиатура TrueStrike, обичана от геймърите, с втори превключвател за преход, който осигурява по-удовлетворяващо и задълбочено усещане при преминаване през клавишите. Насладете се на всички предимства на пълноразмерната гейминг клавиатура в ултратънкото шаси, включващо 100% anti-ghosting, специална цифрова клавиатура, пълноразмерни клавиши със стрелки и по-голям стъклен трак пад – може дори да изберете и Corsair® iCUE RGB индивидуално осветяване на клавиша.

Докато са в движение, геймърите могат да се насладят на всички предимства на преносимия лаптоп, захранван от най-новия хардуер с бързо свързване с Intel Wi-Fi 6 (Gig+)14, два Thunderbolt порта и Bluetooth , или просто да изберат да подобрят ефективността у дома с Lenovo Legion BoostStation eGPU.

за 51%  против 49%  67 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума