навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Победно завръщане за Антонио Феликс да Коща и DS TECHEETAH

2020-08-07 0

Победно завръщане за Антонио Феликс да Коща и DS TECHEETAH

Дългото прекъсване на шампионата ABB Формула E на ФИА поради пандемията от коронавирус приключи тази сряда на старото летище Берлин – Темпелхоф. Шест старта ще се осъществят в рамките на девет дни. Антонио Феликс да Коща и отборът на DS TECHEETAH подновиха Сезон 6, точно както го бяха завършили преди кризата: с победа! 

Изключително вълнуващ финал на Берлин еПри за Антонио Феликс да Коща. Португалецът се справи с трасето безпогрешно. Лидерът в класирането не само си извоюва челната позиция, но и доминира в надпреварата от старта до финала. Антонио Феликс да Коща добави към преднината си максимален резултат от 30 точки в най-наситения финал в историята на моторния спорт.   

ABB Формула E прави опит за нещо, което не е правено никога досега. Шест състезания за девет дни в немската столица Берлин. Както пилотите, така и отборите, ще бъдат подложени на изключително напрежение, докато се състезават на три различни писти. 

DS TECHEETAH започна със силен старт с Антонио Феликс да Коща и Жан-Ерик Верн, които заеха първа редица след квалификацията. Докато Антонио спечели надпреварата, съотборникът му Жан-Ерик имаше изключително добър старт, но за съжаление беше изведен поради инцидент. Резултатът дава на Антонио преднина от 41 точки, а на DS TECHEETAH преднина с 36 точки. С още пет оставащи състезания до края, все още нищо не е решено. 

Антонио Феликс да Коща сподели: "Изключително благодарен съм. Стартирайки толкова много състезания от задни позиции ми даде много опит, но ми създаде и глад да бъде начело, чувството да бъда тук днес е невероятно, но аз никога няма да го приема за даденост. Имаме един от най-добрите автомобили. Задвижването на DS е невероятно и отборът вложи толкова много в мен и Жан-Ерик, че не мога да изразя благодарността си към всички в него за днешната победа. Имаме още 5 състезания до края и много точки за печелене преди да приключим тук и съм повече от щастлив, че съм с този отбор."

за 51%  против 49%  65 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума