навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

Global Finance обяви "УниКредит Булбанк" за най-добра банка в България за 2020 г.

2020-07-29 0

Global Finance обяви

Международното финансово списание Global Finance ("Глобал файненс") обяви  "УниКредит Булбанк" за "Най-добра банка в България" за 2020 г. в 27-ите годишни награди за най-добрите банки в света.

"УниКредит" получи наградата "Най-добра банка" и в Босна и Херцеговина.

"Нарастват изискванията на клиентите на банките за гъвкави решения и безопасен достъп до банкови услуги и продукти в реално време. В тази връзка банковата система е изправена пред все по-големи предизвикателства. Наградите на Global Finance вече 27 години помагат на банкерите и финансовите директори да идентифицират финансовите партньори, които се представят най-добре на своите пазари и предоставят най-добрите финансови услуги чрез иновативна технология", коментира Джоузеф Д. Джарапуто, издател и главен редактор на Global Finance.

"Много сме горди с резултатите от тазгодишното проучване на Global Finance", заявиха Джанфранко Бизани и Николо Убертали, директори на "УниКредит" за Централна и Източна Европа и допълват: "УниКредит Булбанк" е фокусирана върху продуктовите иновации, поставяйки силни основи за постоянен успех. Признанието на Global Finance потвърждава ангажимента на "УниКредит" във всякакви времена да подкрепя местните икономики. Гордеем се с всички членове на екипа на "УниКредит Булбанк" за тяхната голяма ангажираност ежедневно да обслужват клиентите по най-добрия начин".

Наскоро "УниКредит Булбанк" беше обявена за "Най-добра банка в България" и от престижните награди на Euromoney (Euromoney Awards for Excellence).

"В нашата динамична работна среда, продължаваме да оптимизираме процесите и да търсим нови начини на работа и сътрудничество, с ясен фокус върху клиентите. Заедно, като екип, се стремим да правим правилните неща и да носим добавена стойност за нашите клиенти и партньори. С присъждането на наградата "Най-добра банка в България" експертното жури на Global Finance потвърждава, че "УниКредит Булбанк" е стабилен партньор както на местно, така и на европейско ниво", коментира Теодора Петкова, главен изпълнителен директор и председател на УС на "УниКредит Булбанк". 

Целият подбор на класацията на Global Finance е направен от редакторите на изданието след задълбочени консултации с корпоративни финансови ръководители, банкери и банкови консултанти и анализатори в целия свят. 

Обективните критерии, които се оценяват при избора на най-добри банки, са: ръст на активите, рентабилност, географски обхват, стратегически отношения, развитие на нов бизнес и иновации в предлаганите продукти. Окончателният избор се допълва от становищата на анализатори на капиталовите пазари, кредитни рейтинги, оценките на банкови консултанти и други участници в банковата индустрия.

за 50%  против 50%  8 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума