навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

"ОББ" и "ДЗИ" с четири отличия на тазгодишните награди PR Приз

2020-07-15 0

Най-добрият проект за вътрешни комуникации за 2019 г. е залесяването на 9 нови гори от служителите на "KBC Груп"

"Обединена българска банка" (ОББ) и "ДЗИ", част най-голямата банково-застрахователна група у нас – "KBC Груп", получиха общо 15 отличия, 10 от които първи места, в 3 различни бизнес и комуникационни конкурса през последните 2 седмици.

Поредните постижения на белгийската финансова група са от най-стария комуникационен конкурс в България – PR Приз. Тя извоюва първо място в категория "Вътрешни комуникации" за "ЕКИП СИНЬО преминава на ЗЕЛЕНО" за проекта, чрез който 9 български града се сдобиха с 9 нови гори и 3290 дръвчета. Те бяха лично засадени от 3290-те български служители на "KBC Груп", всеки от които в замяна на дейност по опазване на околната среда спечели по дръвче за своята държава. В София "ОББ" и "ДЗИ" нарекоха и свои алеи с японски вишни в частта на Южния парк точно зад емблематичната им офис сграда – "ОББ Милениум център".

За най-добра дигитална кампания беше избрана "Черен петък 13-и" на "ДЗИ" по идея и изпълнение на рекламна агенция guts&brainsDDB. Това е 3-тото призово място за кампанията, след като броени дни по-рано получи първо място за "Най-добра кампания за дигитални продажби" на IAB MIXX Awards и първо място за "Иновация в PR сферата" на b2b Media Awards.

"ДЗИ" се пребори и за второто място в една от най-оспорваните категории – "Специално събитие" –за представянето на мобилното приложение e-SOS – съвместна разработка на "ДЗИ" и VIVACOM и "Сирма Груп".

"ОББ" беше наградена с второ място в категория "Комуникационна кампания за продукт или услуга" за проекта "Дигитално мастило", чрез който 6 картини на различни автори буквално оживяваха пред очите на зрителя, благодарение на AR технология от Лаборатория за виртуална и разширена реалност в София Тех Парк. Кампанията, създадена по повод старта на услугата Мултибанкинг от "ОББ", се разрасна до своеобразно турне, което позволи на изложбата да посети 19 български града и да събере десетки хиляди зрители.

"КВС Груп в България категорично се налага като най-успешната банково-застрахователна група в страната. Устойчивостта и отличните бизнес резултати обаче се градят от усилията на всеки един колега. Изключително се гордея с факта, че спечелените награди не се касаят само до нашите продукти или външни събития, а и до вътрешния живот, който кипи в групата – точно този, който ежедневно изпълва отличния ни имидж навън със съдържание. Екип Синьо уверено крачи по своя път и аз знам, че ни предстои да покорим дори по-високи върхове!", коментира отличията Петър Андронов, кънтри мениджър на "KBC Груп" в България.

Конкурсът PR Приз се проведе изцяло онлайн за първи път в 20-годишната си история. 74 проекта премериха сили в 14 конкурсни категории.

за 51%  против 49%  449 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума