навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

"УниКредит Булбанк" ще приема заявления за отсрочване на кредити от клиентите си още три месеца

2020-07-15 0

Банката и дъщерните й дружества – "УниКредит Кънсюмър Файненсинг", "УниКредит Лизинг" и "УниКредит Факторинг" ще приемат заявления за отсрочване на кредити от клиенти още три месеца. По този начин УниКредит Булбанк удължава срока, в който засегнатите от кризата физически лица и компании могат да получат подкрепа за изплащане на задълженията си до 23.09.2020 г. включително.  

Банката вече предложи конкретни действия и механизъм за облекчаване на обслужването на кредитните задължения на своите клиенти под формата на гратисен  период на вноските за главница и лихва за период до 6 месеца, гратисен период само за главницата за период до 6 месеца и механизъм за разсрочване, приложим за револвиращите продукти. Клиентите, които не покриват напълно критериите или пък имат нужда от различно решение от предложените в механизмите, също могат да потърсят съдействие като се свържат с банката.

"За УниКредит Булбанк клиентите са на първо място. От 10 април досега от възможността за подкрепа са се възползвали над 20 000 индивидуални клиенти и над 3000 компании. Виждаме, че възможността за разсрочване на задълженията е изключително полезна за тях и затова удължаваме периода, в които гражданите и компаниите могат да се възползват от подкрепата ни“, коментира Теодора Петкова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк.

Кандидатстването за отсрочване не изисква посещение във филиал на "УниКредит Булбанк". То може да бъде направено изцяло през дигиталните канали на банката. Достатъчно е клиентите да попълнят онлайн формата на интернет страницата - за индивидуални клиенти или юридически лица и служители на банката ще се свържат с тях.

Гратисният период е с максимален срок до 6 месеца, който изтича най-късно до 31.03.2021, като всеки клиент има възможност да се откаже от предоставения гратисен период по-рано от предвиденото и да поиска изготвяне на нов погасителен план. Повече информация може да бъде намерена на специалната секция на интернет страницата на банката.

за 51%  против 49%  35 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума