навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

"Кока-Кола ХБК" България лансира страхотния вкус на Costa Coffee на българския пазар

2020-06-10 0

България е първата от 28-те страни в групата "Кока-Кола Хеленик", която лансира нова гама продукти на Costa Coffee, на които потребителите могат да се наслаждават у дома, в движение и на работа.

Зоран Богданович, главен изпълнителен директор на групата "Кока-Кола ХБК", споделя: "Това е вълнуваща крачка за нас с изключителна марка, която ще продължи да надгражда силата на нашето портфолио и бизнеса ни отвъд настоящата ситуация. За нас е удоволствие да можем да предоставим на клиентите и потребителите си възможността да отнесат вкъщи изживяването, което носи Costa Coffee. Докато надграждаме силата на марката, работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти от ХоРеКа (хотели, ресторанти, кафенета), за да могат да предлагат Costa Coffee. Тази крачка увеличава силата, обхвата и гъвкавостта на нашето портфолио и бележи началото на дългосрочния ни план за растеж, който включва предоставянето на Costa Coffee по всяко време и за всички поводи в 28-те пазара от Групата Кока-Кола Хеленик."

"Кока-Кола ХБК" България ще предлага широка гама блендове и опаковки на Costa Coffee, както и най-високия клас обучение, обслужване и техническа поддръжка. Пълната гама продукти на Costa Coffee ще включва включва кафе на зърна и мляно кафе, подходящо за приготвяне вкъщи или в офиса. Въпреки че отварянето на нови франчайз кафетерии не е част от тези планове, франчайз кафетериите на Costa Coffee у нас играят съществена роля в изграждането и утвърждаването на разпознаваемостта на марката.

Джил Макдоналд, главен изпълнителен директор на Costa Coffee, споделя: "Мисията на Costa Coffee е да вдъхновява света да обича превъзходното кафе. Лансирането с "Кока-Кола ХБК" ще направи революция и ще предефинира как и къде потребителите от нашите европейски пазари ще могат да се наслаждават на кафето, като комбинира маркетинговата експертиза, европейския мащаб и дистрибуторската сила на "Кока-Кола ХБК" с експертизата на Costa Coffee в областта на кафето. Цялата ни гама продукти е внимателно подбрана от Дженаро Пелича, нашият Майстор на кафето, и се произвежда от кафени зърна, сертифицирани от Rainforest Alliance, които се използват във всички видове кафе на Costa Coffee в целия свят. Въпреки предизвикателното време, в което се намираме, сме развълнувани от възможността да предоставим на потребителите си нови начини да се наслаждават на Costa Coffee, независимо какъв е поводът."

Юрг Буркхалтер, изпълнителен директор на "Кока-Кола ХБК" България, казва: "Основната мисия на нашата компания е да сме близо до нашите потребители и клиенти и да предлагаме напитки за всички поводи за консумация, което се случва, благодарение на нашата отдаденост да предоставяме страхотни продукти, уникално разнообразие и превъзходно качество. Щастливи сме да приветстваме тово ново попълнение към нашето 24/7 портофлио и да бъдем първия пазар в Групата "Кока-Кола Хеленик", който лансира Costa Coffee. Тази нова страница е ключов момент в нашата 55-годишна история в България – Costa Coffee е страхотна и добре позната, горда и страстна марка с история, базирана на занаята, която ще се впише много добре тук в България – страна с добре утвърдена кафе традиция."

за 50%  против 50%  120 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума