навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Здраве

Лекарите от инфекциозно отделение на ВМА вече спят спокойно

2020-05-28 0

Лекарите от инфекциозно отделение на ВМА вече спят спокойно

Здравословният сън има ключова роля за възстановяването на имунната система. Именно поради тази причина Happy Dreams, верига магазини за премиум продукти за здравословен сън, дари на медиците от инфекциозното отделение на ВМА възглавници Tempur Classic. Дарението е за медицинския екип, който през последните месеци e на първа линия в борбата с вируса Covid-19

 Медицинският екип получи 30 бр. възглавници на световноизвестната марка Tempur, с патентования материал, създаден първоначално в лабораториите на НАСА, за да облекчи напрежението на космонавтите при излитане в открития космос. Години по-късно компанията усъвършенства формулата, за да създаде възглавници и матраци, за максимален комфорт и здравословен сън.

 "Като специалисти в сферата на здравословния сън, знаем, че той има ключова роля за възстановяването на общото състояние и имунната система на човека.  Вярваме, че медиците ни ще спят качествено и ще могат да продължат отговорната си работа в ситуацията на световна пандемия" – казаха от екипа на Happy Dreams.  

Възстановителните сили на съня

Макар да прекарват една трета от живота си в сън, често хората не си дават сметка колко е важен той за физическото здраве  - от намаляването на вътрешни възпаления до регенерирането на имунната ни система. Някои от предимствата на качествения сън включват: понижаване на кръвното налягане и намаляване на възможността за развитие на сърдечни болести; по-малък риск от развитие на синдром на раздразнените черва, понижаване риска на заболявания на бъбреците; възстановяване на кръвоносните съдове; по-силна имунна система; регулира производството на инсулин, което означава, че намалява шанса за развитие на диабет.

Препоръчително е възрастните да спят между 7 и 9 часа на вечер

Happy Dreams е верига магазини за премиум продукти за здравословен и качествен сън. Компанията има за цел да помогне на хората да имат добри дни и още по–доби нощи и вярва, че сънят трябва да бъде едно приятно изживяване, което да ни зарежда с енергия. 

за 51%  против 49%  120 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума