навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

MMD пуска на пазара новата продуктова линия Philips B1

2020-04-29 0

MMD пуска на пазара новата продуктова линия Philips B1

MMD обявява 24” (23,8" / 60,5 см диаг.) LCD монитор Philips 245B1. Този нов модел разполага с Quad HD резолюция (2560 x 1440), Power Sensor за намаляване на разходите на електроенергия до 70% и HDMI свързаност. Голямото му разнообразие от характеристики и технологии е проектирано изцяло с идеята да предложи оптимален комфорт и продуктивност на хората, които търсят гъвкавост и висока производителност. 

Оптимизирано зрително преживяване и продуктивност при работа 

Philips 245B1 предоставя Crystal Clear изображения с резолюция Quad HD 2560 x 1440 пиксела за изключително широк диапазон от прецизно цветово възпроизвеждане. Както IPS технологията, така и SmartImage - изключителна водеща технология на Philips, допринасят за предоставянето на онези ярки и ясни изображения, които фотографите, графичните и филмовите професионалисти, и дизайнерите със сигурност обичат. 

Проектиран да усъвършенства цялостния комфорт на потребителя, мониторът Philips 245B1 разполага с технология Flicker-Free и режим LowBlue Mode, за да намали зрителната умора, а също и с режим Easy Read и стойка SmartErgoBase, която позволява ергономични настройки, съобразени с нуждите на потребителя. Мониторът има и вградени стерео високоговорители и голямо разнообразие от конектори, включително DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2 и други.

Устойчив и екологичен 

Мониторът Philips 245B1 е създаден с идеята да щади природата. Съобразен с изискванията на различни екологични стандарти и сертификати като EnergyStar 8.0, EPEAT*, TCO Certified Edge и RoHS, този монитор е изработен от 85% рециклирана пластмаса, материалът на опаковката му подлежи на 100% рециклиране, както и не съдържа вредни химикали като живак, олово и PVC/BFR. Мониторът 245B1 има вграден PowerSensor, който автоматично засича присъствието на потребителя и в съответствие с това регулира осветеността на екрана. В резултат на това се удължава животът на монитора, а разходите за електроенергия намаляват с до 70%. Освен това LightSensor технологията осигурява перфектна яркост с минимална консумация на електроенергия. 

Продуктивността и устойчивостта са изведени на следващото ниво с продуктовата линия монитори Philips B Line

Всички Philips B Line монитори предлагат чудесен комфорт, пълна свързаност, гъвкавост и отлично качество на изображенията – и новите модели 242B1 и 275B1 не са изключение от това правило. 

24-инчовият (23,8"/60,5 см диаг.) LCD монитор Philips 245B1 предлага Full HD резолюция (1920 x 1080), за да бъде зрителното преживяване повече от удивително.  Този монитор разполага с PowerSensor, SmartImage, IPS технология и редица функции, които подобряват комфорта, за да обедини високата производителност, устойчивостта и изключителното качество, които професионалните потребители очакват от мониторите с марката Philips

Проектиран за нуждите на съвременните професионалисти, Philips 275B1 е снабден с голямо разнообразие от характеристики и нововъведения, които максимално подобряват производителността и продуктивността, като SmartErgoBase и технологията Adaptive-Sync, за да усъвършенстват удобството за потребителя и да му осигурят възможно най-продуктивното и приятно работно място. Този 27" (68,6 см диаг.) LCD монитор предоставя Crystal Clear изображения, благодарение на своята Quad HD резолюция (2560 x 1440). 

Удобен, напредничав и екологичен, мониторът Philips 245B1 ще се предлага на пазара от април 2020 г. с препоръчителна цена от 449 лв. с ДДС. На свой ред продажбата на мониторите Philips 242B1 и Philips 275B1 ще стартира през юни 2020 при цени съответно 389 лв. и 603 лв. с ДДС. 

за 48%  против 52%  66 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума