навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Новият смартфон на LG щe е с името Velvet

2020-04-16 0

Новият смартфон на LG щe е с името Velvet

Тъй като днешните смартфони стават все по-еднакви и трудно различими само по технически спецификации, LG Electronics (LG) отговаря на предизвикателството като поема по нов продуктов път, който ще подчертае различията с отличителния елегантен и приятен на докосване дизайн, за да се разграничи от останалите. Първото устройство, което илюстрира тази нова философия, е предстоящият LG Velvet, който се отличава с уникална камера "Raindrop" и симетрична, плавна форма, приятна както за окото, така и на допир.

LG Velvet ще бъде първото устройство, което прилага новата бранд стратегия за мобилни апарати на компанията, отдалечавайки се от буквено-цифрови обозначения в полза на познати и изразителни наименования, които ще помогнат на потребителя да улови същността на устройството, подхождащо най-добре на неговата личност и непрекъснато променящите се тенденции. Наименованието "кадифе" е предназначено да предизвиква образа на блестяща гладкост и първокласна мекота - двете ключови характеристики на новия телефон.

"Новият ни брандинг отразява актуалните тенденции в отговор на уникалните лични вкусове и емоции на индивида с по-голям акцент върху дизайна" заяви Чанг Ма, старши вицепрезидент по продуктова стратегия в LG Mobile Communications Company. "Това е един по-интуитивен подход, който сме сигурни, че ще откликне на днешните потребители и ще ни помогне да установим по-ярка бранд идентичност."

Премиерата вероятно ще бъде около средата на май.

за 51%  против 49%  63 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума